bookmate game
Kim Leine

Dansk Standard

Manden E lever en ensom og anonym tilværelse dedikeret til virksomheden Dansk Standard, som standardiserer størrelsen på alt fra indkøbskurve til fatninger på elpærer. Arbejdet holder kaos under kontrol, som hans søster, Mette, siger. Hun er læge, plages af et formørket sind og prøver jævnligt at tage livet af sig. Da hun bliver indlagt med alvorligt blodtab efter at have foretaget en abort på sig selv, begynder E’s ordnede tilværelse at blive gennembrudt af en anden skræmmende og voldelig virkelighed, og snart ved han ikke længere, hvem han selv er.

Dansk Standard er en horrorroman om et søskendepar, der bliver hjemsøgt af fortiden — en mørk og mareridtsagtig fortælling om gengangere og ondskabens realitet.
244 printed pages
Original publication
2019
Publication year
2019
Publisher
Gyldendal

Other versions

Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • Christina Nissenshared an impression4 years ago

  På nogen måder ækel, andre interessant. Den er eventyr og horror.

 • Ole Erik Husbyshared an impression4 years ago
  👎Give This a Miss

 • Jannik Landt Fogtshared an impression3 years ago
  👍Worth reading

Quotes

 • Søren Nissenhas quoted3 years ago
  Det er noget der sker i fjernsynet, det er en af de dumme udsendelser jeg plejer at se om mærkværdige tildragelser der muligvis blot er filmtrick og løgn og fupnumre lavet for at underholde de lavere klasser der flokkes om deres tv-apparater som huleboere om ilden.
 • Søren Nissenhas quoted3 years ago
  Jeg har vagt og er stadig klædt i min blodige kittel, og disse indtørrede blodceller fra fremmede mennesker får mig til at føle mig tryg og veltilpas, som altid.
 • Søren Nissenhas quoted3 years ago
  Jeg troede jeg havde fået den under kontrol, denne sorte tåge der kommer glidende ind fra havet og folder sit klamme, fugtige mørke om mine hjernevindinger.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)