da

Kim Leine

Kim Leines forfatterskab er kommet sig af den tryghed, han som barn fandt i bøgerne. Kim Leine var i en tidlig alder blevet spået til at blive fuldtidsforkynder for Jehovas Vidner. Dog stak han af fra det liv, som var blevet planlagt til ham. I en periode levede han i Danmark, hvor han fik kone og børn. Dette gik ikke. Sidenhen kom han til Grønland, som heller ikke gjorde noget godt for ham.
Kim Leine har skrevet bøger om det hele. Om sit liv, om at være så langt nede, at man ikke kan finde op, om at stikke af fra Norge til København, flytte fra København til Grønland og alt det midt i mellem.

Books

Audiobooks

Audiobook translations

Quotes

Anastasiahas quotedlast year
Når man bliver kristen, tænker hun, bliver skidtet først til skidt, noget der skal undgås og fjernes, noget der lugter grimt og føles skamfuldt.

Христианство

Anastasiahas quotedlast year
fik fortalt historierne om Jesus Kristus og lærte af kateketen at briste i gråd. Og gråden skabte den følelse der lå bag gråden, ligesom med tilbagevirkende kraft.
Anastasiahas quotedlast year
Latteren tilhørte hedningelivet, gråden det kristne liv.

Impressions

Mariola Kirsznershared an impressionlast year
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
👍Worth reading

Yderst spændene og rigtig god oplæser👌🏼

Keldshared an impression5 months ago
👍Worth reading

Virkeligt spændende fortællestil af den altid velskrivende Leine. Han er helt hjemme i stoffet, sygehuset som omdrejningspunkt i et lille grønlandsk bysamfund. Til og med spændende!

 • Kim Leine
  De søvnløse
  • 178
  • 16
  • 8
  • 18
  da
  Books
 • Peter Thomsenshared an impressionlast year
  👍Worth reading

  Super god som alle de ander bøger du har skrevet elsker elsker dem

  fb2epub
  Drag & drop your files (not more than 5 at once)