Camille Clouds brevkasse, Line Knutzon
da
Books
Line Knutzon

Camille Clouds brevkasse

Read
Er du en rasende 65-årig mand med udstående øjne, der vil have lov til at råbe fede kælling til fede kællinger? Er du en tavs og skeptisk 12-årig pige, der nægter at tale med voksne? En storrygende og dehydreret 45-årig kvinde på den yderste venstrefløj? En 87-årig kvinde, der ikke har råd til din egen begravelse? En panikslagen dramatiker, der har bidt fingrene af sig selv. Er du nisse? Ufødt? Slagtesvin? Midt i en aggressiv debat om istidens slutning? Er du faret vild i Sverige, i livet, i mørket uden at kunne finde kontakten, sulten, på randen af sammenbrud, fattig, til grin og tørret i det moderne Danmark? Så spørg Camille Cloud – hun har svar på alt, hun er tidens svar og tidens lyd, for hun har succes og har tænkt på alt, før hun blev født.
91 printed pages
Original publication
2017
Publisher
Gyldendal

Other versions

Camille Clouds brevkasse, Line Knutzon

Impressions

Tina Sandager
Tina Sandagershared an impression2 years ago
👎Give This a Miss
💩Utter Crap
🙈Lost On Me

Overhovedet ikke sjov🙄😐😷

Steffani Rose
Steffani Roseshared an impression3 years ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable
😄LOLZ

Ane Kirstine Preisler Skovgaard
Ane Kirstine Preisler Skovgaardshared an impressionlast year
🌴Beach Bag Book

Quotes

Mariella Harpelunde Jensen
Mariella Harpelunde Jensenhas quoted3 years ago
FORBØN
Jeg sidder på min veranda og tænker på at denne dag er den første af de dage der vil komme både nu, men også senere og endnu senere end det der allerede har været. Jeg fyldes med taknemmelighed over alt det jeg allerede har, og det jeg vil få, ikke bare i fremtiden, men også på andre tidspunkter end fremtiden. Mit sind er altid åbent, og jeg tænker med kærlighed og tilgivelse på alle levende skabninger der, ligesom jeg, gør det samme som mig. Jeg lever mit liv taknemmeligt badet i det lys jeg selv udsender. Tak.
Karin Og Ole Pryds
Karin Og Ole Prydshas quoted6 months ago
Kære Line Knutzon
Dit
Peter Hyldahl
Peter Hyldahlhas quotedlast year
Hej Camille
Jeg er en pige på 2 år der bor sammen med en mand og dame. Vi kører meget rundt i deres Audi, men vi stopper aldrig ved noget. Nogle gange vender manden sig om og smiler til mig. Jeg ved ikke hvorfor, og jeg smiler ikke igen. Damen vender sig aldrig om. Jeg ved ikke hvem disse mennesker er, og jeg ville ønske jeg boede hos en tyk dame jeg engang så stå ved et busstoppested. I går snakkede de om at lave en ny træterrasse i sibirisk lærk. Jeg ved ikke hvad det betyder, men jeg kan instinktivt mærke at jeg ikke vil være med til det. Hvorfor bor jeg hos dem? Hvem er de? Findes der en udvej? Eller en pegebog om emnet?
Freja, 2 år

On the bookshelves

HUMOR, Jane Dorthe Rødvig
Jane Dorthe Rødvig
HUMOR
  • 32
  • 13
E-bøger, David Pambuena Kristiansen
David Pambuena Kristiansen
E-bøger
  • 10
  • 10
Britt-Marie, Britt-Marie Sølvkjær
Britt-Marie Sølvkjær
Britt-Marie
  • 29
  • 4
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)