Maiken Ingvordsen

Original – Personlig branding og synlighed

Er du original? Skiller du dig ud? Er du synlig? Hvis du er et stærkt personligt brand, spiller dit talent sammen med din personlighed, faglighed og tilstedeværelse. Du kan ikke bestemme, hvad andre skal mene om dig, men du kan påvirke dem positivt. Det gør du ved at arbejde bevidst med dit personlige brand på en smagfuld og troværdig måde, der klinger sammen med at være et kreativt og iværksættende menneske.
Især sociale medier giver dig mulighed for at nå bredt ud. Men du skal lægge en plan for, hvordan du kommunikerer på de forskellige platforme og viser dig som et inspirerende menneske. Så tiltrækker du kunder, publikum og følgere.
Du er hermed hyret til at være din egen personlige brandmanager!
146 printed pages
Copyright owner
Lindhardt og Ringhof
Original publication
2015
Publication year
2015
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

  hmz1453shared an impression4 years ago
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile

  Motiverende. Det gav mig en stor modighed til at gribe ind på de digitale muligheder for at implementere og publishe mine værker.

  Malene Elise Juhl Petersenshared an impression4 years ago
  👍Worth reading

  Gitte Stounberg Østergaardshared an impression6 years ago
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile

Quotes

  Caja Juhlhas quoted2 years ago
  Almindelig marketing er push-teknik eller outbound marketing. Det vil sige, at man skubber et budskab fremfor at opnå et salgsresultat. ”Vi er bedre, billigere, hurtigere…”. Branding er det modsatte – såkaldt pull-teknik. Man tiltrækker mennesker, fordi man er et udtryk for noget værdiskabende, inspirerende og originalt. Resultatet er salg, men ikke i første omgang målet med branding. Push-marketingarbejde kommunikerer: ”Køb mig-mig-mig!” Branding kommunikerer: ”Det her er, hvad jeg er og repræsenterer. Hvis du synes, det lyder godt, så kan du følge mig og anbefale mig til dine venner.”
  Caja Juhlhas quoted2 years ago
  Et brand er, som jeg tidligere nævnte for dig, summen af andres opfattelse af dig, dit firma og dine produkter. Det er den mavefornemmelse, de får, når de tænker på dig.
  Charlottehas quoted2 years ago
  Dit omdømme.
  Den historie, andre fortæller om dig.
  Dine idéer, projekter, udgivelser og din virksomhed.
  Dét, du indtil nu har udøvet og skabt.
  Din personlighed.
  Hvis de har mødt og oplevet dig – offline og online.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)