da
Books
Stephen Bruyant-Langer

Din næste karriere – Headhunterens guide til livslang succes

Hvis du famler efter svaret, har du en udfordring. Som alt for mange andre lader du tilfældigheder afgøre din fremtid, og chancen for at du udretter noget og bliver lykkelig undervejs er mindre, end du fortjener. Livet er nemlig ikke en generalprøve.
Stephen Bruyant-Langer har som en af Danmarks førende headhuntere mødt og rådgivet tusindvis af ambitiøse og succesfulde mennesker. I Din næste karriere giver han dig redskaberne til at blive din karrieres dirigent. Han hjælper dig med at lave ’Din personlige forretningsplan’ — et værktøj, han har udviklet og perfektioneret i samarbejde med danske topledere. Planen vil sikre, at du skaber resultater for dig selv og andre, mens du holder fast i dine langsigtede ambitioner og drømme.
Undervejs inviterer Stephen Bruyant-Langer læseren indenfor i en branche, som er omgivet af mange myter. Han bruger sine daglige erfaringer til at klæde dig på til at finde, søge og få det helt rigtige job.
“… seks stjerner ud af seks mulige og en varm anbefaling herfra”
— Børsen
290 printed pages
Original publication
2012

Impressions

  👍
  👎
  💧
  🐼
  💤
  💩
  💀
  🙈
  🔮
  💡
  🎯
  💞
  🌴
  🚀
  😄

  How did you like the book?

  Sign in or Register

Quotes

  Helen alihas quoted2 years ago
  er nødt til at have en partner, en kollega, en ven eller en mentor, som kan udfordre dig og holde et spejl op foran dit selvbillede. Som beskrevet i indledningen bryder jeg mig egentlig ikke om coachingbegrebet,
  Helen alihas quoted2 years ago
  ig på en tom skål. Skålen er objektet, og følelserne er, hvad du putter i skålen. Når dine følelser kommer i spil, så er det dem, du beskriver, og ikke længere den tomme skål. Med andre ord: Det er ikke problemet som sådan, der er problemet, men snarere hvad du tænker om problemet. Prøv at blive bevidst om, at du kan vælge at lægge større eller mindre vægt på en hvilken som helst ting eller begivenhed. Det er fundamentalt at kunne styre, hvordan du lader sig påvirke af udefrakommende omstændigheder.
  Forklaringen er det travle livs almindelige kaos.
  Helen alihas quoted2 years ago
  Det kan lyde langhåret, men denne ambition flugter samtidig med en af grundstenene i kvalificeret lederskab. En væsentlig udfordring for enhver leder er at kunne betragte og lytte til sine omgivelser, uden at farve informationerne med følelser eller lade dem med etablerede forestillinger. Alternativet er en fastlåst og dermed dødsdømt tilgang til ledelse.

On the bookshelves

  Pernille
  History & Biography
  • 562
  • 64
  Michael F.
  Ledelse
  • 77
  • 39
  Mette Pedersen
  Rico
  • 59
  • 2
  Mia Séne Lund Christensen
  Sørens bøger
  • 96
  • 1
  miersjensen
  Anders
  • 31
  • 1
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)