Maiken Ingvordsen

Maiken Ingvordsen (f. 1973) var i 2010 nomineret til Årets Kvindelige Iværksætter af Ivækst. Hun har rådgivet hundredvis af iværksættere og selvstændige og underviser i entreprenørskab på tværs af de kunstneriske uddannelser i København. Maiken ejer reklamebureauet So What Copenhagen og arbejder bl.a. som digital strateg for Lindhardt og Ringhof og som digital udviklingskonsulent for Danmarks Radio. Maiken er uddannet jazzpianist og komponist fra Rytmisk Musikkonservatorium. Hun er i musikalsk sammenhæng mest kendt for sine udgivelser med henholdsvis Johannes Møllehave og Chris Minh Doky.

Books

Audiobooks

Quotes

Charlottehas quoted2 years ago
Oprindeligt stammer ordet brand (og den aktive handling branding) fra den amerikanske tradition med at brændemærke sit kvæg, så man kan kende det fra naboens. På samme måde er vi også i gang med at definere dit brand, så du kan arbejde aktivt med branding og skille dig ud fra andre på markedet.
Charlottehas quoted2 years ago
Det er den mavefornemmelse, de får, når de tænker på dig. På den måde kan man godt sige, at det ikke er dig selv, men dine kunder der ejer dit brand.
Charlottehas quoted2 years ago
Derfor er det for eksempel ikke branding at sætte plakater op i hele byen eller annoncere i avisen. Det er marketingarbejde,

Impressions

Jeanetteshared an impression3 months ago
👍Worth reading

Jesper Hanno Hansenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Julie Hugstedshared an impression2 years ago
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
👍Worth reading

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)