Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen, Steffen Jacobsen
da
Books
Steffen Jacobsen

Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen

Read
96 printed pages
 • 👍37
 • 🎯28
 • 😄24
I denne skalpelskarpe og hylemorsomme debatbog giver Steffen Jacobsen læseren sine selvoplevede anekdoter og betragtninger om læger, regneark og blindtarme. Et besøg på skadestuen bliver aldrig det samme igen … så er De advaret!
Steffen Jacobsen er ud over bestsellerforfatter og knivskarp samfundsdebattør også overlæge og ortopædkirurg. For nylig sagde han op i protest mod Sundhedsplatformen. Dette er hans egen historie, fyldt med selvoplevede anekdoter og betragtninger om, hvordan politikere og DJØF’ere har ødelagt det danske sundhedsvæsen. Bogen rammer lige ned i en aktuel debat og er samfundssatire på samme niveau som Hans Scherfigs “Idealister”.
«Utopien på Regionsgårdene synes at være hospitaler uden læger – og gerne også patienter” indleder Steffen Jacobsen «Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen”. En bog til bekymrede læger og sygeplejersker – og alle, der nogensinde skulle få den vanvittige tanke frivilligt at lade sig indlægge på et dansk hospital.
Impression
Add to shelf

Other versions

One fee. Stacks of books

You don’t just buy a book, you buy an entire library… for the same price!

Always have something to read

Friends, editors, and experts can help you find new and interesting books.

Read whenever, wherever

Your phone is always with you, so your books are too – even when you’re offline.

Bookmate – an app that makes you want to read
 • 👍Worth reading37
 • 🎯Worthwhile28
 • 😄LOLZ24
Sign in or Register
💩Utter Crap
💡Learnt A Lot

Hmm.
Ikke hvad jeg forventet

Niels Larsen
Niels Larsenshared an impression2 years ago

Det er bare en såkaldt page-turner. Så god, sjov og tankevækkende. Man er ikke i tvivl om at Steffen Jakobsen mener, hvad han skriver.

Anne Meiniche
Anne Meinicheshared an impressionlast month
👍Worth reading

Fremragende bog. Modig, relevant, meget morsom - og tragisk!

Desuden var gynækologi/obstetrik udelukket alene på grund af jordemødrene. Mage til lægehadende, arrogant folkefærd skal man trods alt til Tvind, Thylejren eller et refugium på Kreta med mindfulnessdyrkere for at finde. De er, i egen indbildning i det mindste, tættere på livets mysterium end andre. De bringer liv til verden ... forløser. Skaber. Bortset fra de tidspunkter, hvor de har fucket alt op og skriger på en obstetriker, der skal redde barnets og moderens liv. Problemet med jordemødre er desværre, at gennemsnittet for overhovedet at komme ind på jordemoderskolen er omkring 56,5, hvilket gør, at de generelt er ret godt begavede, men også ulideligt selvfede. Alting er bagateller: Du har fået revet armen af i en centrifuge: ”Og hvad så? Så skulle du prøve at føde!” De har selv født mindst otte gange, har enorme bækkener og kun hovedrysten tilovers for eksempelvis en dybt bekymret ... førstegangsfar. Stenen i skoen er naturligvis, at de ikke selv må foretage kejsersnit. Det må kun læger. Ha!
Og man erindrer det fortvivlede menneske, der engang formulerede de udødelige ord: ”Vi arbejdede hårdt. Men hver gang tingene begyndte at fungere, blev nye planer om omorganisering iværksat. Jeg lærte mig senere i livet, at vi er tilbøjelige til at møde hver ny situation med omorganisering. Og jeg lærte, hvilken vidunderlig metode dette er til at skabe illusion om fremgang – mens det i virkeligheden forårsager kaos, ineffektivitet og demoralisering.”
De kirurgiske overlæger på KH var notoriske.
Faglitteratur , T
Evangelista
T Evangelista
Faglitteratur
 • 13
 • 14
Biografier, Helle Vedel
Helle Vedel
Biografier
 • 47
 • 6
Anette , Anette Karna Johansen
Anette Karna Johansen
Anette
 • 713
 • 4
Skal læses, Eva-Marie Pedersen
Eva-Marie Pedersen
Skal læses
 • 57
 • 4
Steffen Jacobsen, Bjørn Fogsgaard
Bjørn Fogsgaard
Steffen Jacobsen
 • 3
 • 4
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)