da

Sissel-Jo Gazan

Sissel-Jo Gazan (f. 1973) er uddannet biolog og har rejst rundt i det meste af verden allerede fra hun var helt lille. Hun debuterede som forfatter i 1995 og har udgivet flere romaner samt interviewbogen "Sig ja - hvad præster ved om kærlighed", som er ti samtaler med præster om kærlighedens væsen. I 2008 udgav hun videnskabskrimien "Dinosaurens fjer", som blev en kæmpe succes hos både publikum og anmeldere. Bogen vandt DR Romanprisen og er blevet kåret som Danskernes Yndlingskrimi 2000-2010. "Svalens graf", der var en selvstændig opfølger udkom i 2013. Siden 2004 har hun boet i Berlin med sin familie og i 2015 udgav hun en rigt illustreret personlige guide til byen, "Vi elsker Berlin".

Books

Audiobooks

Quotes

Petra Rasmussenhas quotedlast year
havde hørt, med mig, som han lige havde mødt. Faktisk var han på vej ud ad døren, han havde bare været forbi Jacobs hus for at vaske tøj, for vaskemaskinen på hans klubværelse virkede ikke, og hans mor, Anne-Marie, havde sagt, at hun ikke ville vaske hans tøj længere, for hun bøvlede med ryggen.
“Så er det da godt, at du altid har kunnet sno Mor Else om din lillefinger,” sagde Jacob drillende og skruede ned for pladespilleren for tredje gang. Guf tog pladen af, og forsigtigt, som trillede han en håndfuld
Palle Rasmussenhas quoted2 years ago
Nå, er du vågen, nød?” spørger Bedstefar Palle, da han åbner bildøren og glider ind på forsædet. “Frøs du?”
Han
Jørgen Boehas quoted13 days ago
badeværelset. Det kørte i olie for Henrik Tejsner, with

Impressions

Susanne Helen Luupshared an impression3 months ago
👍Worth reading

👍🏼👍🏼👍🏼

charlottethomsenshared an impression2 years ago
🎯Worthwhile
👍Worth reading

👍

John Larsenshared an impression2 years ago
👍Worth reading

❤️👏❤️👏

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)