da
Jane Faerber

KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Notify me when the book’s added
To read this book, upload an EPUB or FB2 file to Bookmate. How do I upload a book?
KETO er den hurtigst voksende kosttrend og livsstil både herhjemme og i udlandet. Ikke bare sportsfolk og kendisser sværger til den populære kur — også stadig flere almindelige mennesker har glæde af KETO, når de vil tabe sig.

KETO tager over, hvor palæo, low carb og LCHF slap, og tilbyder en helt enkel vej til at gøre kroppen fedtforbrændende, reducere appetitten og skabe vægttab nemt og ligetil. Jane Faerber har anvendt metoden til rådgivning af flere tusind klienter i sine populære vægtt absforløb, og i denne bog guider hun læseren til at bruge KETO til at få succes med sit eget vægttab.

Bogen fortæller alt, hvad der er værd at vide om, hvordan man bruger KETO til at optimere sin fedtforbrænding og derigennem få styr på sine hormoner, sit blodsukker og sin appetit. Den hjælper også én udenom de hyppigste faldgruber i KETO. Endelig og ikke mindst gør de 80 enkle, velsmagende opskrifter det nemt at lykkes med kuren i det daglige.

Bogen indeholder:
Baggrundsviden om KETO og ketose
Kaloriers rolle i vægttab med KETO
Håndgribelige råd til at få KETO til at fungere i praksis
Avancerede strategier til dig, der træner meget
Hjælp til portionsstørrelser og fordeling af kulhydrat, protein og fedt
80 ernæringsberegnede opskrifter med få kulhydrater
This book is currently unavailable
255 printed pages
Original publication
2018

Impressions

  Mia Elisabeth Roum Nielsenshared an impression2 years ago
  👍Worth reading

  Indholdsmæssigt værdifuld og interessant, men opsætningen her i Bookmate er helt håbløs. Formateringen og korrekturlæsningen er måske gået lige hurtigt nok her, og det forstyrrer faktisk læsningen for mig og kan i nogle tilfælde skabe misforståelser ved nogle af opskrifterne ift. angivelser af ingredienser m.v.

  Sshared an impression2 years ago
  👍Worth reading

  Er enig med den ovennævnte kommentar, opsætningen er så forvirrende her på Bookmate og det gjorde især opskrifterne vanskelige at læse. Det lykkedes kun ved at vende, for eksempel telefonen vandret. Dog er det en bog som kan anbefales af en som har praktiseret KETO livsstilen i længere tid.

  Morten Frederik Magnussenshared an impression3 months ago
  👍Worth reading

  Super god 👍🏼

Quotes

  Helle Hjuler Madsenhas quoted10 days ago
  BLOMKÅL-SPINATSUPPE MED STEGT
  SKINKE OG OSTECHIPS

  Den grønne suppe giver et godt skud grønt og sammen med den stegte skinke og de lækre ostechips, er der vist ingen, der synes, at suppedag er kedelig-dag.

  2 PERSONER
  BLOMKÅL-SPINATSUPPE
  400 g blomkål
  4 små fed hvidløg
  5 dl kyllinge- eller grøntsagsbouillon
  200 g spinat
  1 dl fløde
  30 g revet parmesan
  salt og friskkværnet peber
  STEGT SKINKE
  80 g parmaskinke
  OSTECHIPS
  50 g revet parmesan
  1 tsk tørret timian
  frisk timian til drys

  PR. PERSON:
  KCAL: 463
  KULHYDRAT: 11 G
  PROTEIN: 29 G
  FEDT: 33 G

  BLOMKÅL-SPINATSUPPE
  Del blomkålen i mindre buketter og hak hvidløget groft. Kom blomkål, hvidløg og bouillon i en gryde med vand og kog blomkålen, til den er mør, ca. 10 minutter.
  Tilsæt spinat og fløde og giv det hele et opkog igen. Tilsæt derefter revet parmesan og blend suppen direkte i gryden med en stavblender og smag til med salt og peber.
  STEGT SKINKE OG OSTECHIPS
  Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  Læg skiver ne af parmaskinke på en bageplade med bagepapir.
  Fordel den revne parmesan i klatter på en anden bageplade med bagepapir. Drys dem let med tørret timian.
  Sæt de to plader i ovnen og giv dem 5-7 minutter, til parmaskinke og parmesanchips er sprøde. Hold øje med tilberedningen undervejs.
  Anret den var me suppe i skåle. Drys til sidst med lidt frisk timian inden servering. Server parmaskinke og par mesanchips i skåle til.

  CHORIZO-KØDBOLLER MED
  OVNBAGTE ROSENKÅL

  Pift frikadellerne op med chorizostykker og rosenkålene op med den spanske manchego-ost, og du har pludselig en virkelig velsmagende aftensmad.

  2 PERSONER
  250 g hakket svinekød 8-12 %
  50 g chorizo
  2 små fed hvidløg
  2 spsk
  henckelhas quoted2 months ago
  STRATEGI 1:

  TÆL DINE KULHYDRATER

  Det allervigtigste i KETO er, at du spiser få kulhydrater, og jeg vil derfor anbefale, at du – i hvert f ald i starten – sikrer dig, at du har et overblik over, hvor mange kulhydrater, du spiser. Det kan du få ved at lave mad efter opskrifterne i denne bog og bruge ernæringsberegningerne til at følge med i, hvor mange kulhydrater, du spiser i løbet af en dag.

  Du kan også bruge kulhydrattabellerne (se her) eller alliere dig med en af de mange online kalorietællingsdatabaser som fx Madlog.dk eller den mere avancerede Cronometer. Vær blot opmærksom på, at vi i Danmark deklarerer kulhydrater i optagelige kulhydrater – dvs. at kostfibre, som også er en type kulhydrat, men som ikke optages i blodet, er fratrukket.

  I amerikanske databaser er fibrene inkluderede i kulhydratmængden, og du vil selv skulle trække dem fra.

  STRATEGI 2:

  SPIS MADVARER MED MAKS. 5 G KULHYDRATER PR. 100 G

  En anden hverdagspraktisk strategi er kun at spise madvarer, der indeholder maks. 5 g kulhydrat pr. 100 g. Det er nemt at huske, og du kan hurtigt tjekke dine madvarer, når du er ude og handle.

  Bruger du samtidig stadig din sunde fornuft og har du ’grøntsager, kød og fedt’ i baghovedet, vil du ved at holde dig til denne enkle regel, formentlig uden at tælle kunne lande på et temmelig lavt kulhydratindtag.

  STRATEGI 3:

  FOKUSER PÅ KVALITET OG OVENJORDSGRØNTSAGER

  Du kan også vælge at fokusere på de madvarer, du spiser og kvaliteten af dem.

  Sammensætter du din mad af ovenjordsgrøntsager, kød og fedt og har et lille eller moderat indtag af mælkeprodukter, nødder, kerner og bær, vil du også automatisk lande lavt i kulhydrat helt uden at tælle, måle eller veje noget.

  Lytter du samtidig til din appetit og nøjes med at spise til hovedmåltiderne, lander du formentlig også i kalorie-underskud.

  På sigt er det her, jeg rigtig ger ne vil have, at du skal lande.
  Sarina Trein Bødkerhas quoted2 months ago
  RØGET LAKS OG ÆG MED
  SMØRSTEGT SPINAT

On the bookshelves

  Politikens forlag
  JP/Politikens Forlag
  • 1K
  • 357
  Tania
  LCHF/KETO
  • 39
  • 47
  Helle Rosina Florgård
  Keto
  • 32
  • 37
  C. Smitt
  Madlavning
  • 72
  • 15
  Dorthe Lindeløv
  Sund livsstil.
  • 20
  • 8
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)