da
Pease Barbara,Allan

Kropssprog

Notify me when the book’s added
To read this book, upload an EPUB or FB2 file to Bookmate. How do I upload a book?
This book is currently unavailable
688 printed pages
Original publication
2018
Translator
Kirsten Kincaid

Impressions

  FamilienNshared an impressionlast year
  👍Worth reading

Quotes

  Lahib Mowafak Youssufhas quoted3 years ago
  Mange har svært ved at acceptere, at mennesket stadig i biologisk forstand er et dyr. Vi er en primatart – homo sapiens – en hårløs abe, der har lært at gå på to ben, og som har en kvik, avanceret hjerne. Men ligesom enhver anden art er vi stadig underlagt biologiske regler, der styrer vores handlinger, reaktioner, kropssprog og gestik.
  Thomas Blaabjerghas quoted3 months ago
  Fem almindelige former for smil
  Thomas Blaabjerghas quoted3 months ago
  Paul Ekmans forskning har vist, at de fleste, navnlig mænd, smiler mindre, end de sædvanligvis gør, hvis de med overlæg lyver. Ekman mener, at det skyldes, at løgnere ved, at de fleste mennesker forbinder smil med løgn, og at de derfor bevidst skruer ned for smilevirksomheden. En løgners smil fremkommer hurtigere end et ægte smil og bliver holdt meget længere, næsten som om løgneren er iført en maske.
  Et falsk smil træder ofte stærkere frem i den ene side af ansigtet end i den anden, fordi begge side af hjernen forsøger at få det til at virke ægte. Den halvdel af hjernens cortex, der har ansigtsudtryk som speciale, befinder sig i højre hjernehemisfære og sender primært signaler til venstre side af kroppen. Derfor viser falske følelser, som kommer til udtryk i ansigtet, sig mere udtalt i venstre side af ansigtet end i højre. I et ægte smil giver begge hjernehalvdele begge sider af ansigtet ordre til at opføre sig symmetrisk.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)