Kirsten Thorup

Bonsai

Kirsten Thorup viderefører de temaer, hun behandlede i sin store romanserie om Jonna, men her i en mere radikal form. Bonsai er en roman om kærligheden mellem Nina og Stefan, to vidt forskellige mennesker; en kærlighed, der varer ved til – og helt ind i – døden, på tværs af skel, brud og grænser. En roman om det stærke, skrøbelige liv, der kan formes og begrænses, udfoldes og stækkes, af mennesket selv eller af dets omgivelser.
294 printed pages
Original publication
2014
Publication year
2014
Publisher
Gyldendal

Other versions

Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

  ja59864shared an impression6 months ago
  👍Worth reading

Quotes

  metteovehas quotedlast year
  Løgnen er et af eksistensens bærende elementer. Fantasiens urmoder. Sandhedens gøgeunge uden hvilken det er umuligt at skelne ægte fra uægte. Løgnen udvider den menneskelige bevidsthed. Den er det adelsmærke, der adskiller os fra dyrene. Løgnen er et forstørrelsesglas. Døren i det lukkede rum, der kaldes livet, tidens dødelige favntag. Løgnen ophæver tid og sted. Spørgsmålet er om man forholder sig filosofisk eller moralsk til løgnen.
  Daria Epanchintsevahas quoted2 years ago
  For optagede af at skabe os en bedre fremtid glemmer vi, at det eneste liv der er værd at leve, og ganske enkelt det eneste, der findes, er det der foregår lige for øjnene af os her og nu.
  Daria Epanchintsevahas quoted2 years ago
  En flygtning har ikke råd til tilbageblik, men må hele tiden se fremad for ikke at opsluges af kærlighed til det tabte

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)