Orgazam sa velikim O, Lu Padžet
sr
Books
Lu Padžet

Orgazam sa velikim O

Read
Kako ga postići, pružiti i neprestano ponavljati.

Od autorke koja je prodala 3.000.000 svojih knjiga.

Knjige koje se bave seksom najčešće nude mnogo teorije u oblasti gde jedino praksa ima smisla. Lu Padžet, koja se decenijama bavi seksualnom terapijom, otvorila je novo poglavlje u dugoj istoriji seksualnih priručnika. Praktična i jasna, precizna do najsitnijih detalja, izuzetno eksplicitna i slikovita knjiga, veoma otvoreno i bez stida na mnogobrojnim primerima pokazuje kako da doživite, pružite i dostignete orgazam.

Orgazam sa velikim O demistifikuje mitove i predrasude koji mogu da izazovu štetu u vašem seksualnom životu ili vezi i mogu loše da utiču na vaše samopoštovanje.

Knjiga za vaše veće zadovoljstvo. Na radost i sreću vašeg partnera. Za bračne parove, ljubavnike i one koji tragaju za ljubavlju. Za sve one koji znaju, hoće i umeju da uživaju.
331 printed pages

Impressions

Milan Zivanovic
Milan Zivanovicshared an impression13 days ago

Zivanovicmilan1956@gmail.com

Andres Stevic
Andres Stevicshared an impression4 months ago
👍Worth reading

O

Jovana Ostojić
Jovana Ostojićshared an impressionlast year
💡Learnt A Lot
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

Quotes

Jovana Ostojić
Jovana Ostojićhas quotedlast year
„Pokazivanjem ranjivosti otvarate drugoj osobi prostor za spoznaju da može da uđe u vaš život i utiče na njega. Ukoliko tog prostora nema, ta osoba ne može da se iskaže – ni emocionalno, ni psihološki, ni fizički.“
b9227636894
b9227636894has quoted10 months ago
Gospodo, dajte svojim damama do znanja da za njih radite nešto sasvim posebno. Kad ste poslednji put pro-verili gume na njihovim kolima ili im napunili rezervoar benzinom? U sebi verovatno želite da vaša supruga bude bezbedna na drumu. Ali, umesto da to samo mislite, učinite nešto. Ne kažem da žena nije sposobna da vodi računa o vlastitoj bezbednosti, ona samo želi da oseća sigurnost kad vidi da njen muškarac vodi računa o njoj.

Samo toliko...

Pamela
Pamelahas quoted3 months ago
Korišćenje površina
• Neke žene uživaju da uzjašu jastuk ili da se trljaju o određenu tkaninu, što su često naučile sasvim slu-čajno, još kao deca.

On the bookshelves

Laguna, Laguna
Laguna
Laguna
  • 785
  • 3K
Opako & Zavodljivo, Bookmate
Bookmate
Opako & Zavodljivo
  • 19
  • 122
Preporučujemo ove nedelje, Bookmate
Ljubavni romani..., Ana
Nefikcijske knjige, Bookmate
Bookmate
Nefikcijske knjige
  • 45
  • 56
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)