Hella Joof

Hella Joof er komiker, skuespiller, instruktør og forfatter. Hella Joof blev kendt i offentligheden først i comedy-showet Lex & Klatten (sammen med Paprika Steen, Martin Brygmann og Peter Frödin) og senere Det Brune Punktum. Derudover er Hella Joof kendt og elsket for sin produktion af børne-tv, heriblandt ”Bullerfnis” og ”Far, mor og Blyp”.

Hella Joof debuterede som filminstruktør med ”En kort, en lang” fra 2001 og har senere stået bag film som ”Oh, Happy Day” fra 2004, ”Se min kjole” fra 2009 og ”All Inclusive” fra 2014.

Som forfatter har Hella Joof skrevet børnebogen SNITTEN & KIS - FRYGT OG BÆVEN OG EN MAND PÅ STRØMPESOKKER. For den vandt hun BMF’s Børnebogspris i 2014.

I 2015 udkom Hella Joofs første bog for voksne, HELLAS ABC, hvori hun på fræk og humoristisk vis digter sig igennem alfabetet med en række rim ’kun for kønsmodne’.

Books

Audiobooks

Voice

Quotes

Jeanette Marie Birkvinghas quotedlast year
FORFRASDAG. Begynd forfra. På hvad ved jeg ikke. Et strikketøj. Dit parforhold. Din slankekur. En ny begyndelse. Du behøver ikke begå de samme fejl som sidst. Det er hele princippet i at begynde forfra
Rikke Borup Johansenhas quoted2 years ago
lidt deprimeret over sit kuldsejlede ægteskab og liv generelt.
Rikke Borup Johansenhas quoted2 years ago
hver og tilhørende mandelgave (så de vokser op som

Impressions

Lene Juul Troelsenshared an impressionlast year
👍Worth reading

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Stella Hoffmannshared an impression2 years ago
👍Worth reading

😍🤩

Toni Rie Sembach Lauridsenshared an impressionlast year
💞Loved Up

👩‍🦰superromantisk

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)