da

Gyldendal

Tranen kvidrer om bøger! Fra romaner over gys og fagbøger til digte og biografier. Fortæl os lige: Hvad læser du — og er det godt?

gyldendal.dk

Books

Audiobooks

Published books

Published audiobooks

Series

Published series

Quotes

Dorthe Aarøehas quoted2 years ago
„Ifølge kalenderen er vi nu i det ni hundrede og syvoghalvfemsindstyvende år efter Vorherres fødsel,“ sagde han.
Stine Marie Sørensenhas quoted2 years ago
Ms. Morrison forklarede, at det er interessant at se, hvad der sker, når et barn kommer ind i et lokale. „Lyser dit ansigt op?“ spurgte hun og forklarede: „Når mine børn kom ind i stuen, da de var små, kiggede jeg på dem for at se, om de havde knappet bukserne, om de havde redt håret, eller om de havde ål i strømperne. … Du tror, din varme og dybe kærlighed er tydelig, fordi du tager dig af dem. Det er den ikke. Når de ser dig, ser de et kritisk ansigt. Hvad er der nu i vejen?“ Hendes råd var enkelt, men for mig var det et paradigmeskift. Hun sagde: „Lad dit ansigt fortælle, hvad der er i dit hjerte. Når de kommer ind i lokalet, siger mit ansigt, at jeg er glad for at se dem. Større er det ikke.“
Mikkel Hallqvisthas quoted2 years ago
Hvis folk ikke gør det rigtige, er det, fordi de mangler viden, eller fordi de er dumme, dovne eller bare ikke forstår, hvor vigtigt ’det her’ er. Så fortæller vi dem det bare igen. Og igen. Når de er ude af compliance, så træner vi dem igen.

Impressions

Yvonne Nielsenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Spændende - man får lyst til at få høre mere.

Dorte Frandsenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Ok

Cecilia Aurelia Katzshared an impressionlast year
👍Worth reading

100% værd at lytte til. Spændende fortalt

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)