da
Audio
Simona Ahrnstedt

Arvingen

Listen in app
Natalia De la Grip er en af finansverdenens unge supertalenter. Som kvinde, født ind i overklassen, forventes hun ikke at arbejde, men Natalia har altid gået sine egne veje. Hun arbejder dedikeret og stenhårdt på at nå sit ultimative mål: at få sin far, patriarken, til at anerkende hendes kompetencer og tilbyde hende en velfortjent plads i familievirksomhedens bestyrelse.
David Hammer er en opkomling og kendt som finansverdenens bad boy. Han har arbejdet sig op fra bunden og er nu en af Sveriges rigeste venturekapitalister – og er lige dele beundret og berygtet. Han har længe haft De la Grips familievirksomhed i kikkerten, og det går hurtigt op for David, at den bedste måde at nå dem er via datteren Natalia.
Selv om en relation mellem dem er fuldstændig utænkelig, leder en frokost alligevel snart til en nat, ingen af dem kan glemme.
ARVINGEN er en spændende og velskrevet roman om hævn, magtkampe, intriger og mest af alt forbudt kærlighed.
ARVINGEN er første bind i en ny samtidsserie skrevet af Sveriges romancedronning nummer 1. Den følges op af LØFTET.
Simona Ahrnstedt (født 1967) er svensk forfatter, psykolog og terapeut. Hendes bøger har solgt mere end 300.000 eksemplarer alene i Sverige og udkommer på mere end 15 sprog.

17:06:55
Publishers
Gyldendal, FLAMINGO
Translator
Signe Lyng
Publication year
2016
Have you already read it? How did you like it?
👍👎
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)