bookmate game
sr
Free
Anabela Basalo

Spisateljica

Ines je od malih nogu imala samo jedan san – da postane književnica. Kada joj se ta želja ostvarila postala je deo srpske estrade i meta ljubomore, zavisti i laži ljudi sa javne scene. Život obične, moderne i prilično promiskuitetne devojke koja je u stalnoj potrazi za Gospodinom Posebnim, pretvara se u svakodnevnu borbu sa ostršćenim ženama i pokvarenim muškarcima. Prijatelji postaju neprijatelji, uspeh se pretvara u kamen koji više ne može da skine sa leđa.

Serijal “Spisateljica” je inspirisan istinitim događajima i pokazuje drugo lice srpske javne scene, a naročito se bavi potčinjenošću književnika u poređenju sa pevačima, manekenima, voditeljima i drugim karijerama koje osobu dovode pred oči javnosti. Svaki dan, Ines sve više postaje deo velike laži i ponestaje joj snage da se bori i da se toj laži i sama ne prepusti. Niz naizgled nepovezanih događaja dovodi raznolike ljude u život glavne junakinje, što će neminovno dovesti i do dramatičnog vrhunca i same granice života i smrti. Jedini čovek koji može da je spasi, biće zauzet borbom sa sopstvenim demonima.

U ovom Bookmate Originals Serijalu, specifičnom kratkom romanu u nedeljnim nastavcima, pažljivom oku čitaoca neće promaći sličnosti sa pojedincim stvarnim likovima i situacijama sa domaće javne scene. Autorka, čiji je ovo veliki povratak na književnu scenu, i sama je u jednom trenutku bila deo okrutne estradne “kuhinje”, te je moguće i njen sjajan svedok iz prvog reda.

Čitajte i slušajte nove epizode serijala “Spisateljica”, jednom nedeljno, samo na servisu Bookmate.
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • Lidijashared an impressionlast month
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot
  💞Loved Up
  🚀Unputdownable

 • Miljana Savicshared an impression2 months ago
  👍Worth reading
  🔮Hidden Depths
  💡Learnt A Lot
  💞Loved Up

 • Marinashared an impression7 months ago
  🐼Fluffy

Quotes

 • stefanmhjlvskhas quoted2 years ago
  Pre sam za besplatan seks sa muškarcem koji me privlači, nego za pun kofer para sa nekim ko mi je odvratan
 • b8038645084has quoted2 years ago
  Majka i kćerka su uvek bile u nekom rascepu, čak i kad su mislile isto govorile bi to na različite načine, pa bi se posvađale.
 • stefanmhjlvskhas quoted2 years ago
  Savršeno bih podnela kritiku svoje knjige, ali laži i izmišljotine o sebi ne.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)