da
Books
Henry David Thoreau

Walden

Filosoffen og digteren Henry David Thoreau skrev sit hovedværk Walden — Livet i skovene for over 100 år siden, mens han boede alene i et lille hus ved bredden af skovsøen Walden Ponds. Det er en bog om naturen og menneskets forhold til den — og Thoreaus poetiske og bidske optegnelser er velkomne og vedkommende i en tid, der trues af økologiske katastrofer.
382 printed pages
Original publication
2015
Publisher
Gyldendal

Other versions

Impressions

  👍
  👎
  💧
  🐼
  💤
  💩
  💀
  🙈
  🔮
  💡
  🎯
  💞
  🌴
  🚀
  😄

  How did you like the book?

  Sign in or Register

Quotes

  Christian Jensen Kværndruphas quoted3 months ago
  Hvor intens min oplevelse end er, kan jeg mærke at en del af mig ligesom ikke er en del af mig, men en kritisk tilskuer, der ikke er med i oplevelsen, men observerer den; og den del er ikke mere jeg end den er du.
  Jonna Grethe Løsslhas quoted4 months ago
  Hvorfor skal vi altid stige ned på et plan, hvor den trægeste opfattelsesevne kan være med, og værdsætte det som almindelig sund fornuft? Den mest almindelige fornuft er de sovendes, og den udtrykker de ved at snorke. Sommetider er vi tilbøjelige til at slå de alt for stærke i hartkorn med de svage i ånden, fordi vi kun kan fatte en brøkdel af deres tankers styrke.
  Jonna Grethe Løsslhas quoted4 months ago
  Jeg forlod skovene af lige så god en grund som jeg havde haft til at flytte derud. Måske forekom det mig at jeg havde mange flere liv at leve og ikke kunne afse mere tid til netop dette. Det er underligt, hvor let og umærkeligt vi glider ind i et bestemt spor og gør det til den slagne landevej

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)