PLAŽA OD RUŽINIH LATICA, Dorothy Koomson
hr
Books
Dorothy Koomson

PLAŽA OD RUŽINIH LATICA

Read
500 printed pages
 • 👍2
 • 🚀1
 • 🐼1
Nakon što su svladali negodovanja svojih obitelji, a riječ je o njihovoj različitoj boji kože, Tami i Scott sretno su uplovili u bračnu luku. Njihov život protječe mirno i zadovoljno u idiličnom mjestašcu Brightonu uz morsku obalu koja obiluje prekrasnim plažama. Čini se da je savršeno posložen mozaik njihovih života, uspješan posao, prekrasna kuća, djeca i sjajne prijateljice. Sve do jednoga dana i neočekivanog kucanja na vratima.
Žena i muškarac, detektivi, pred očima djevojčica uhićuju njihova oca i odvode u policijsku postaju. Tami se mora iznenada suočiti s užasnom spoznajom s kim je živjela, spavala, koga je voljela – jer njen je suprug hladan, proračunat seksualni nasilnik. Tko je žrtva njegovih nasilničkih pokušaja? Ima li Tami snage samo za mržnju ili je prekrasna osoba koja može oprostiti?
U ovom psihološkom trileru autorica nam je nevjerojatnom snagom ispričala dramu dvoje ljudi na njihovom putu iz sreće u nesreću, bezbrojnim je nijansama opisala metamorfozu žene i majke u strašnim trenucima koji traže njezinu odluku. S mnogo strasti i snage prikazala je mračnu emocionalnu stranu svojih junaka u kojoj se gubi granica između krivnje i nevinosti.
Impression
Add to shelf

One fee. Stacks of books

You don’t just buy a book, you buy an entire library… for the same price!

Always have something to read

Friends, editors, and experts can help you find new and interesting books.

Read whenever, wherever

Your phone is always with you, so your books are too – even when you’re offline.

Bookmate – an app that makes you want to read
 • 👍Worth reading2
 • 🚀Unputdownable1
 • 🐼Fluffy1
Sign in or Register
Зорица Вуколић
Зорица Вуколићshared an impression2 years ago
🔮Hidden Depths
🌴Beach Bag Book

Занимљива . . .

sonja
sonjashared an impression7 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable
🐼Fluffy

Slavica Nikolic
Slavica Nikolicshared an impression8 months ago
👍Worth reading

b1854674639
b1854674639has quoted7 months ago
»Da. Mislim da se sve majke tako osjećaju. Nitko ti neće reći za teške dijelove, zar ne? Slušaš o besanim noćima i nedostatku vremena za brak, ali nikada nećeš čuti o nedostatku vremena da razmisliš o tome što želiš u životu. Nećeš čuti da se netko boji da sve pogrešno čini i da će nauditi svojoj djeci. Nećeš čuti o tome kako te boli kada i djecu boli, i da bi učinila sve da odagnaš njihovu patnju. Nećeš čuti o apsolutnoj prestravljenosti koja se javi jednoga dana kada se pogledaš u zrcalo i shvatiš da osoba koja te gleda iz njega nije ona osoba kakva si mislila da ćeš postati, a ti nemaš pojma što se dogodilo s onom ženom kakvom si se smatrala.«
Znanje, Znanje
Znanje
Znanje
 • 120
 • 395
Ljubavni romani
, sonja
sonja
Ljubavni romani
 • 170
 • 266
knjige za razonodu, mihicolivera
mihicolivera
knjige za razonodu
 • 68
 • 6
Knjige as opuatanje, sonja
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)