da
Books
Donna Eden

Energimedicin i praksis

Donna Eden er et af de sjældne mennesker, hvis blotte tilstedeværelse styrker andre og deres immunforsvar. Her videregiver hun sine mangeårige erfaringer med, hvordan vi energimæssigt hænger sammen og hvad det er, der påvirker, svækker eller styrker vores energifelter og dermed vores helbred. Hun giver detaljerede anvisninger på, hvordan man gennem energimedicin fx kan give nyt liv til en træt krop, styrke immunforsvaret, lindre smerte og depression og forhindre småskavanker gennem fem minutters daglig praksis.

Bogen Energimedicin i praksis udkom oprindeligt på dansk i 2002 på Borgens Forlag. Det amerikanske forlæg, Energy Medicine, udkom 1998.
532 printed pages
Original publication
2018
Publishers
Gyldendal, Borgen
Translator
Annette Leleur

Impressions

  Lars Christoffer Lunde Havgaardshared an impression2 months ago

  En meget givende bog.

  Dorthe Prip Pedersenshared an impression2 years ago

  Stavefejl kap.2 desuden mangler der fortsættelse af ikke færdigskrevede ord på næste side hvilket er ret mærkeligt. Jeg forventer at et ord med bindestreg

Quotes

  Lars Christoffer Lunde Havgaardhas quoted7 months ago
  Stå helt rank. Brug et øjeblik på at skabe jordforbindelse ved at lægge hænderne med spredte fingre på lårene mens du trækker vejret dybt og mærker føddernes kontakt med underlaget og bliver bevidst om din forbindelse til jorden idet energien strømmer ud af fingrene, ned langs lårene og ned i jorden. Du forbereder dig på at skabe kontakt til det hellige.
  Tag en dyb indånding, bred armene ud til siden og saml dem til bøn foran brystet.
  Samtidig med at du tager endnu et dybt åndedrag, breder du armene ud og hæver dem op. Se op mod himlen (se figur 1, Se øvelsen). Ræk ud mod himlen samtidig med at himlen rækker ud mod dig. Træk vejret frit. Sol dig i denne viden om at du ikke er alene i universet, og at du er værdig til denne velsignelse fra himlen. Det kan være du mærker en prikken, en snurren eller varme i hænderne. Du har hidkaldt helbredende energi fra kosmos.
  Saml denne energi ind med armene og før hænderne ned midt foran brystet. Der findes en hvirvel her som hedder Himlen kommer brusende, og „himlen“ bruser ind i dit hjerte med helbredende energi, med et glimt af din sande natur, og lader dig ane hvem du er i den større sammenhæng. Selv når du ikke modtager vejledning og inspiration, skal du vide at der åbnes for disse ting når tiden er inde.
  Hvis der findes et særligt område på kroppen som har brug for helbredelse, anbringer du hænderne som er ladede med energi, over dette område og lader energierne strømme ind i det.
  Lars Christoffer Lunde Havgaardhas quoted3 months ago
  er dig.

  b. At give slip på øjenmønstre (varighed cirka 2 minutter). Samtidig med at du tænker på den stressfremkaldende erindring, samler du tommelfingeren og de første tre fingre på en af hænderne og anbringer dem ti til tyve centimeter foran næseryggen hvor du udfører liggende 8-talsmønstre. Før fingrene op og til højre, så højt op og så langt ud som du kan uden at slippe dem med øjnene. Følg dem med øjnene samtidig med at ansigtet vender lige frem. Følg fingrene med øjnene – op til højre, rundt og ned, derpå til venstre – op, rundt og ned
  Lars Christoffer Lunde Havgaardhas quoted3 months ago
  Vælg en erindring fra din fortid eller en nutidig situation som er pinefuld for dig eller har tag i dig følelsesmæssigt. Hold på de neurovaskulære punkter i mindst tre minutter (husk at teknikken også virker udmærket i alle andre situationer hvor du føler dig overbelastet). Du kan vælge mellem følgende måder at holde på punkterne: De er effektive alle tre, men du vil måske fornemme at én af dem fungerer bedre for dig end de øvrige (varighed mindst 3 minutter):

  Anbring begge hænders fingre på panden og stræk huden. Før fingrene tilbage til pandens neurovaskulære punkter (Se øvelsen) og slap af.
  Du bruger de samme punkter, men lader hænderne krydse hen over hinanden så du lægger fingrene på de modsatte neurovaskulære punkter og strækker huden ud til hver sin side. Det at du krydser hænderne, hjælper energierne til at krydse over fra den ene side af kroppen til den anden. Stadig med hænderne krydsede trækker du vejret dybt og slapper af.
  Læg den ene hånd på panden og den anden på baghovedet. Polariteten mellem hænderne skaber en energimæssig forbindelse mellem hjernens forreste og bagerste del, tilfører hypothalamus energi og beroliger nyremeridianens frygtpunkter.

On the bookshelves

  Kim Friemann
  Spiritualitet
  • 23
  • 4
  Pia Holmgaard Meyer
  Energi medicin
  • 34
  • 3
  Julie Ann Del Pin
  Selvhjælpsbøger
  • 23
  • 1
  Michael Bo Andersen
  Energi
  • 3
  • 1
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)