På kant med livet, Jennifer Niven
da
Books
Jennifer Niven

På kant med livet

Read
17-årige Libby kæmper med sin fortid som ”USA’s tykkeste teenager”. Men hun har tabt sig og er mere end klar til at kaste sig ud i alt, hvad livet har at byde på: high school, venner og kærester. Alligevel har folk omkring hende svært ved at se, hvem der egentlig gemmer sig bag de mange kilo.

Jack er cool og sjov. Men i virkeligheden dækker den smarte facade over en ulykkelig hemmelighed: Jack kan ikke genkende ansigter – selv hans egne brødre er fremmede for ham. Så selv om alle tror, at de kender ham, kender han ingen. Og ingen får lov at komme tæt på ham.

Ikke før han møder Libby i en gruppe hos skolepsykologen. Lidt efter lidt finder de ud af at lægge deres vrede og sårede følelser til side og i stedet se – virkelig se – den chance for kærlighed, som ligger lige foran dem.

Jennifer Niven leverer en skarp og berusende kærlighedsfortælling om at finde den, som vil elske en, når man er allermest sig selv.
284 printed pages
Original publication
2016

Impressions

Katja Sundstrup
Katja Sundstrupshared an impression7 months ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🚀Unputdownable

❤️❤️❤️❤️❤️

Charlotte Holm
Charlotte Holmshared an impression2 years ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book
🐼Fluffy
💧Soppy

Fantastisk!

Ginie Finken
Ginie Finkenshared an impression3 years ago
👍Worth reading

Så prøvede jeg endnu en af forfatteren til “som stjerner på himlen” Den er ikke lige så god som den anden, men den syntes jeg også var fantastisk. "På kant med livet er en god og hyggelig ungdomsbog: forudsigelig med sjove passager undervejs om omhandler problematikker omkring at være anderledes. (eller bare ung)

Quotes

Lysholm
Lysholm has quoted2 months ago
Forfatter (det mest anbefalelsesværdige job til folk med sociale fobier).
Katja Sundstrup
Katja Sundstruphas quoted7 months ago
Der er mange grunde til, at folk opfører sig som idioter. Nogle gange er de bare idioter. Nogle gange har andre været nogle idioter over for dem, og så tager de deres idiotiske opvækst med ud i verden uden at tænke sig om og behandler folk på samme måde. Nogle gange er de nogle idioter, fordi de er bange. Nogle gange opfører de sig idiotisk over for andre, inden andre når at opføre sig idiotisk over for dem. Som en slags idiot-selvforsvar
Ginie Finken
Ginie Finkenhas quoted3 years ago
Tidevandet er lunefuldt. Det var noget af det første, jeg fandt ud af, da jeg begyndte i high school. Det ene øjeblik er man populær, det næste er man ude i kulden

On the bookshelves

Moderne romantik, Bookmate
Bookmate
Moderne romantik
  • 14
  • 167
Ungdomsbøger, Ginie Finken
Ginie Finken
Ungdomsbøger
  • 45
  • 37
New adult / Romance, Pia Særmark
Pia Særmark
New adult / Romance
  • 45
  • 27
Læs, John Christian Gerhauge
John Christian Gerhauge
Læs
  • 103
  • 7
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)