bookmate game
da
Books
Katrine Marie Guldager

Ulven

Ulven er første bind af den anmelderroste familiekrønike. Vi møder søskendeparret Henry og Leonora, der vokser op i Køge i tiden omkring Anden Verdenskrig i en tilsyneladende almindelig familie.

Men kærlighed og gode intentioner er ikke altid nok, og under overfladen lurer mørket: Henrys had til lillesøsteren får konsekvenser. En ulv, der huserer på loftet, er sammen med en engel i haven med til at befolke denne stort anlagte fortælling.

Om forfatteren:
Katrine Marie Guldager (1966) er kendt for novellesamlingen København, sin børnebogsserie om frøken Ignora, for sine digte og for selvbiografien Lysgrænsen. Hendes bøger er oversat til flere sprog, og hun har modtaget adskillige legater og priser, bl.a. Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. De senere år har hun koncentreret sig om den store, bredt anlagte familiekrønike, der også kaldes Køge-krøniken. Her følger vi en dansk familie fra 1938 og frem til nutiden.
224 printed pages
Copyright owner
Politikens Forlag
Original publication
2015
Publication year
2015

Other versions

Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • Joan Børglumshared an impression3 years ago
  👍Worth reading

 • Lis Møllershared an impression4 years ago
  👍Worth reading

 • Kristoffer Suttonshared an impression5 years ago
  👍Worth reading

Quotes

 • Kjesten Jørgensenhas quoted5 years ago
  Lilly blev syg igen
 • Kjesten Jørgensenhas quoted5 years ago
  Af legekammerater var der Hib, som var ét år ældre end Henry, men der var også Kaj, som ikke alene var en rigtig lømmel og ballademager, han var også en lømmel og ballademager af den slags, der er god til at lære fra sig.
 • Kjesten Jørgensenhas quoted5 years ago
  foråret kom, blev Lilly klippet. Frk. Mørke var ude at gå

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)