Surf na crvenom talasu, Aleksandar Đuričić Ash
sr
Books
Aleksandar Đuričić Ash

Surf na crvenom talasu

Read
Snovi. Želje. Interes.
Marija može samo jednom da bira.
Kako odabrati kada je svaki izbor pogrešan, a ljubav samo dobar izgovor?
Surf je uzbudljiva i poučna priča o odrastanju mladih u Beogradu. Knjiga je dragoceno štivo kako za mlade, tako i za njihove roditelje.
Poput Skarlet iz „Prohujalo sa vihorom“, glavna junakinja Marija, vođena snovima o brilijantskoj budućnosti, doživljava uspone i padove, pokušavajući po svaku cenu da od života dograbi više. Ova nezaboravna i bezobrazno realna priča o sazrevanju učiniće da i sami osetite opasan i zavodljiv ukus zabranjenog.

Aleksandar Đuričić vodi čitaoca kroz priču o svojim junacima poput multimedijalnog majstora, kroz scene na izgled sasvim obične stvarnosti, slike koje nam se nižu svakog dana pred očima.
Drugo dopunjeno izdanje hit romana iz 2007. godine u kome možete pročitati šta se dogodilo sa glavnom junakinjom deset godina kasnije.
Ukoliko prvi put čitate, očekuje vas uzbudljiva i nezaboravna vožnja na talasu.
401 printed pages

Impressions

Nadja Djordjevic
Nadja Djordjevicshared an impression3 months ago
👍Worth reading

Odlicna knjiga! Cita se u jednom dahu. Savrseno opisani likovi i scene, na tren pomislim da sam tamo i da prozivljavam sve to. Sve pohvale!

Bojan
Bojanshared an impressionlast month
👍Worth reading

Dragana Kostic
Dragana Kostic shared an impression2 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile

Quotes

b6882281692
b6882281692has quoted5 months ago
– Znaš, nikada nisam kapirala ovaj beogradski svet – reče Jovana. – Niko ništa ne radi, i samo kukate kako nemate para, a svi samo troše! Pogledaj ovo – Jovana se osvrte oko sebe – radni dan, sred radnog vremena, a čaršija puna besposlenih ljudi, lepo obučenih, sede i troše pare u skupim lokalima! Znaš, vi ste najluksuznija sirotinja u Evropi
Uroš Kladanjčić
Uroš Kladanjčićhas quoted2 months ago
Život ti je… kao surf na talasu! Ako hoćeš da opstaneš na površini, moraš da uhvatiš talas koji ti naiđe i da ga ne puštaš. Da budeš stalno na njemu. Ako ti talas pobjegne, ti ostaješ na mirnoj vodi i toneš. Ako požuriš, talas te preklopi.

👏

b3136296910
b3136296910has quoted2 months ago
Mnogi ljudi smatraju da je najbitnije kakav je čovek u suštini, ali to nije tačno – mislio je Viktor te noći. Bitno je ono što je na površini, ono što se pokazuje. Sve dok niko ne bude znao kakve se poganosti skrivaju u vašoj duši, bićete savršeno društveno podobni. Jer, svi smo mi životinje u suštini, samo smo lepo naučili da nosimo gaće.

On the bookshelves

Knjiga Nedelje, Bookmate
Bookmate
Knjiga Nedelje
  • 53
  • 10.6K
Ljubavni romani
, sonja
sonja
Ljubavni romani
  • 184
  • 287
Urban Art, Urban Art
Urban Art
Urban Art
  • 7
  • 235
Ljubavni romani, b4441921530
b4441921530
Ljubavni romani
  • 19
  • 14
LJUBAVNI ROMANI , Vladan Radojicic
Vladan Radojicic
LJUBAVNI ROMANI
  • 172
  • 3
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)