bookmate game
da
Books
Elle Kennedy

Kamp til stregen

Det er sidste år på college, og Sabrina James har planlagt sin fremtid ned i mindste detalje: Først skal hun have sin eksamen, så sparke røv på jurastudiet og derefter lande et velbetalt job i et brutalt effektivt advokatfirma. Med i planen for at undslippe sin skamfulde fortid er helt sikkert ikke en toplækker ishockeyspiller, der tror på kærlighed ved første blik. Men nogle gange er en enkelt nats sydende hot sex og overraskende stor ømhed alt, der skal til for at vende op og ned på dit liv. Tucker er af den overbevisning, at det at være en holdspiller er mindst lige så vigtigt som at være stjernen. Han har det fint med at opholde sig uden for rampelyset på isen, men når det kommer til det at blive far som 22-årig, nægter han at være bænkevarmer. Det skader ikke, at den vordende mor til hans barn er smuk, knivskarp og holder ham på tæerne. Problemet er, at der er lås og slå på Sabrinas hjerte, og den målrettede brunette er alt for stædig til at tage imod hans hjælp. Hvis han vil dele livet med sin drømmekvinde, bliver han nødt til at overbevise hende om, at visse mål skal man være to for at nå.
KAMP TIL STREGEN er fjerde, selvstændige bind i den populære OFF-CAMPUS-serie, som også tæller AFTALT SPIL, LAGT PÅ IS og DØMT UDE.
394 printed pages
Original publication
2017
Publication year
2017
Publishers
Gyldendal, FLAMINGO

Other versions

Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • Theresa Schoushared an impression7 years ago
  👍Worth reading
  🔮Hidden Depths
  🎯Worthwhile
  💞Loved Up
  🌴Beach Bag Book
  🚀Unputdownable
  🐼Fluffy
  💧Soppy

  Så vidunderlig 😍

 • Betina Friisshared an impressionlast year
  👍Worth reading
  🔮Hidden Depths
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile
  💞Loved Up
  🌴Beach Bag Book
  🚀Unputdownable
  😄LOLZ
  💧Soppy

  Rigtig god serie og en fantastisk forfatter❤️❤️❤️❤️❤️

 • Morten Møllershared an impression3 years ago
  👍Worth reading

  God bog

Quotes

 • Jens Amorsen Jørgensenhas quoted5 years ago


  ”Fordi du er nødt til at få et job, ikke? Bedste arbejder ikke. Hun får understøttelse.”

  Tucker gnider en hånd hen over panden, som om omfanget af den opgave, vi er ved at påtage os, først er ved at gå op for ham. ”Du har ret. Jeg bliver nødt til at finde et job.”

  ”Du har ikke besluttet dig for en forretningsidé endnu?”

  ”Der er masser af muligheder, men hvis der er én ting, jeg har lært om virksomhedsledelse, så er det, at du er dømt til fiasko, hvis du ikke elsker det, du laver.” Han tager en tår af kaffen. ”Jeg tager arbejde på en byggeplads hen over sommeren. Det har jeg gjort før,
 • Madsandhas quoted3 months ago
  ligere. Det føles bare sådan, fordi jeg har været så presset. Og selv hvis det var det bedste sex nogensinde, så betyder det ikke andet, end at han beviser det, jeg hele tiden har sagt: at sportsfolk er gode elskere. Udholdenhed. Fingre og tunge i verdensklasse. En pik der kunne tages støbninger af til XL-
 • Madsandhas quoted3 months ago
  Han griber fat om mine hofter for at holde mig stille og pumper let ind i mig. ”Bevæg dig ikke.”
  ”Jeg kan ikke lade være.” Det føles så godt at mærke ham. Hvis jeg troede, hans fingre og tunge var magiske, så er hans pik overnaturlig. Jeg kan mærke ham overalt.
  Jeg borer knæene ned i lædersædet og hviler hænderne mod hans brystkasse. Musklerne flekser under mine håndflader, og jeg lader blikket glide ned over hans markerede mavemuskler, den lette behåring på brystet og den tynde stribe hår, der fører direkte til himmerige.
  Han er lige så vidunderlig at se på, som det er at mærke ham. Jeg spekulerer på, hvordan han smager, men det må blive senere. Lige nu har jeg bare brug for, at han knepper mig, til jeg ikke har en eneste bekymring tilbage om Harvard, penge og livet derhjemme. Jeg vil bare kneppes fra sans og samling, og han er mand for at gøre det.
  Jeg jager ned over ham. Et dyrisk vildt udtryk glider hen over hans ansigt, og en stor hånd griber fat om min røv. Han støder imod og finder på en eller anden måde kraft et sted fra, og selvom jeg er øverst, er der ingen tvivl om, at det er ham, der har kontrollen, og det er præcis sådan, jeg vil have det.
  Han bider tænderne sammen, og jeg mærker, at hans fingre borer sig ind i min røv og skubber mig ned, hver gang han støder til. Jeg klemmer lårene om ham og overgiver mig til ham, giver ham magten til at føre mig ind i glemslen.
  ”Kom for mig,” mumler han. ”Tag, hvad du trænger til.”
  Hans pik pulserer inde i mig, og hans fingre finder min klit og stryger og pirrer den, til jeg går af som en raket og ryster så voldsomt, at jeg næsten ikke kan holde mig oven på ham.
  Tucker rejser sig lidt op for at trykke mig ind til sin brystkasse, mens han støder så hårdt op i mig, at jeg må holde igen mod bilens loft med rystende hænder for ikke at banke hovedet op i det.
  Han hamrer op i mig, igen og igen, indtil det pludselig er ham, der er et rystende, sanseløst vrag, der må kæmpe for at bevare en eller anden form for kontrol. Han kollapser i sædet og trækker mig med sig.
  Jeg tillader mig et par selviske øjeblikke til at få vejret og nyder den luksus at have en stor, bred brystkasse under mig. En skælven baner vej for tilfredsstillelsen. En del af mig har bare lyst til at trække dette øjeblik ud i det uendelige, krøllet sammen på denne fyrs skød, mens hans hånd glider beroligende op og ned ad min ryg.
  ”Er du sikker på, at du ikke vil sove hos mig?” spørger han.
  I et svagt øjeblik er jeg lige ved at sige ja. Ja til at tage hjem til ham. Ja til endnu en omgang sex. Ja til morgenmad i morgen, pjække fra arbejdet og tilbringe hele dagen i sengen med ham. Trangen overrasker og skræmmer mig.
  Jeg tager en dyb indånding og samler resterne af min selvkontrol, som han har kneppet i stumper og stykker. ”Nej. Jeg skal hjem.”
  Det er kun sex.
  Præcis. Det er kun sex. John Tucker er et godt knald. Så god, at han burde få en præmie. Men ikke bedre end noget jeg har oplevet tidligere. Det føles bare sådan, fordi jeg har været så pr

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)