bookmate game
da

Mads Peder Nordbo

Mads Peder Nordbo (f.1970) er uddannet i nordisk sprog og litteratur samt filosofi og har forsket i bl.a. runer og sproghistorie. Han debuterede i 2012 med “Odins labyrint - et glasbarns fortællinger”, der røg direkte ind på bestsellerlisterne. I 2014 fortsatte historien med "Thuleselskabet". De to romaner gav ham tilnavnet "Dan Brown fra Tommerup", hvor han boede, da bøgerne udkom.

Books

Audiobooks

Series

Quotes

Malene Janeczkihas quoted2 years ago
»Når du kommer ud i lysningen, skal du sætte dig på det væltede træ i midten, så sker resten af sig selv.«
Jette Lautrup Bojsenhas quoted2 years ago
»Når jeg beder,« sagde præsten, »så ser jeg på mine foldede hænder. Jeg holder dem op foran mit bryst, så tommelfingrene vender ind mod mig selv. Tommelfingeren ligger tættest på hjertet, og derfor beder jeg først for dem, der står mig nær, som for eksempel min familie. Pegefingeren er den finger, andre bruger til at pege på mig med. Derfor beder jeg i anden ombæring for dem, der har noget at skulle sige over mig, som for eksempel læger. Langfingeren er den længste finger, og derfor beder jeg ud fra den om at hjælpe de højeste i samfundet, som for eksempel dronningen og regeringen. Ringfingeren er den svageste finger, hvilket enhver, der har spillet klaver, ved. Ud fra den beder jeg for de svage og syge i samfundet. Mens lillefingeren, den er bønnen for mig selv.«
Lars Hasse Olesenhas quoted2 years ago
Hvis du vil forstå, hvorfor en kugle triller, skal du finde det, der satte den i bevægelse. Alt andet er kun virkning, og virkningen er synlig for enhver. Det er årsagen, der rummer forklaringen.”

Impressions

Maibritt Søndergaard-Andersenshared an impression2 years ago
👍Worth reading

👍

Vibeke Høg Fabriciusshared an impression2 years ago
👍Worth reading

👍

Maj-Britt Kallenbach Rydendahlshared an impression2 years ago
👍Worth reading

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)