da

George R.R. Martin

George Raymond Richard Martin, undertiden omtales som GRRM, er en amerikansk forfatter og manuskriptforfatter af fantasy, horror og science fiction. Han er bedst kendt for A Song of Ice and Fire, hans bestseller serie af episk fantasy romaner, der af HBO er tilpasset til deres dramatiske serie Game of Thrones.
years of life: 20 September 1948 present

Books

Audiobooks

Series

Quotes

Lone Grudhas quoted2 months ago
Han tav, da en kolonne af Lannister-vagter marcherede forbi iført deres højrøde kapper og løveprydede hjelme. Sir Arys holdt meget af at sladre, men kun når han var sikker på, at ingen lyttede.
Tømrerne havde bygget en loge og hegnet en turneringsplads ind i den ydre borggård. Det var et tarveligt arrangement, og den lille flok, der var mødt frem for at se turneringen, optog kun halvdelen af pladserne. De fleste af tilskuerne var vagter fra Byens Vogtere iført gyldne kapper eller huset Lannisters højrøde kapper; der var kun ganske få lorder og ladyer til stede, den lille håndfuld, som stadig befandt sig ved hoffet. Lord Gyles Rosby med det grå ansigt hostede i et lyserødt silketørklæde. Lady Tanda havde følge af sine døtre, dorske Lollys og skarptungede Falyse. Den ibenholtfarvede Jalabhar Xho var landflygtig og havde ikke andre steder at flygte hen, lady Ermesande var et barn, der sad i sin ammes skød. Der blev talt om, at hun snart skulle giftes med en af dronningens fætre, så Lannisterne kunne gøre krav på hendes jord.
Zorica Ivanovićhas quoted2 years ago
Will vidste, at de ville blande ham ind i skænderiet før eller senere.
Martin Tofthas quoted2 years ago
træer har rødder de mørke steder i jorden. Mørket vil være din kappe, dit skjold, din modermælk. Mørket vil gøre dig stærk.“

Impressions

Heidi Ahlmann Petersenshared an impression11 days ago
👍Worth reading

🙌🙌😔👍🏻👍🏻👍🏻🇩🇰🇩🇰

Michael Sørensen Abildgaardshared an impressionlast year
👍Worth reading

👍🏼

Jacob Nielsenshared an impression2 years ago
👍Worth reading

Yes yes very good

 • George R.R. Martin
  Ild & Blod
  • 416
  • 15
  • 8
  • 49
  da
  Books
 • fb2epub
  Drag & drop your files (not more than 5 at once)