Sofia Manning

Sofia Manning er coach, kursusleder og forfatter og har de seneste år gjort sig internationalt bemærket med sine resultater inden for både undervisning og coaching.

Books

Audiobooks

Quotes

Hair & Lashes By Tanja v/Tanja Lauritzenhas quoted2 years ago
Nu med sin coachinguddannelse bag sig og en nyindrettet garage til sin malerinteresse. Ofte er det vigtigste, der sker i et coaching forløb, at vi indser, at det er os selv, der får malet os op i et hjørne. Vi fængsler os selv. Cellen består af vores egne overbevisninger og forestillinger. Og vi er i virkeligligheden fri til at gøre. Lige. Hvad. Vi. Vil.
En coach kan hjælpe mennesker med at indse, hvorfor de ikke lever det liv, de ønsker

Det er ikke, fordi mennesker ikke vil være lykkelige. Det er ikke, fordi de ikke vil udnytte de muligheder, talenter eller kvaliteter, de har. De ved bare ikke, hvad der forhindrer dem i det. De tror, at det er deres begrænsede ressourcer
Stinne andersenhas quoted2 years ago
For at være en stærk coach må man nemlig også selv være inde i en udvikling og proces. De bedste coaches er dem, der også har været i stand til at skabe det liv, de ønsker for sig selv. Af den enkle grund, at når du står ved dig selv og dine drømme, så vil du automatisk tiltrække mennesker, der ønsker at være i stand til det samme.
Stinne andersenhas quoted2 years ago
da coaching netop er et lærestykke i ikke at sætte sit lys under en skæppe og ikke at acceptere middelmådighed, men snarere stile imod at realisere de mål og drømme, vi alt for længe har fået fortalt, var urealistiske

Impressions

Annette Ravnholt Skovshared an impression2 years ago
👍Worth reading

Super inspirerende bog tak for den 👍🏻🤗

Jesper Søbækshared an impression2 years ago
🔮Hidden Depths
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
👍Worth reading

Læste den I et stræk uden pause, vildt god selvhjælps bog uden hokuspokus, det direkte fra leveren og ud fra egne livserfaringer og ikke mindst citater fra store tænkere.

Bliver læst igen og igen for genopfriske....
Kan i den grad anbefales, fik meget selvindsigt i hvor jeg er personligt i livet, samt hvorfor. 💫🙏

Lena Shakeshaftshared an impressionlast year
👍Worth reading

Helt sikkert læseværdig👍

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)