da

Thomas Rode Andersen

Thomas Rode Andersen har en fortid som blandt andet chefkok på landets ældste gourmetrestaurant Kong Hans i Købehavn. Thomas Rode er også medforfatter på adskillige bøger. Blandt andre en biografi om sit eget liv. Thomas Rode Andersen har udgivet tre bøger om træning og hans store passion: Stenalderkost. Desuden har han sammen med sin hustru Thilde Maabjerg udgivet kogebøger med palæokosten i centrum.
years of life: 1968 present

Books

Audiobooks

Voice

Quotes

Ирина Осипенкоhas quotedlast year
En del af ens personlige helbredsoptimering går igennem evnen til at lytte til sin egen krop. Det kan tage tid at genfinde den egenskab. Mange er simpelthen blevet døve over for kroppens signaler, fordi madvalget er drevet af en masse andre faktorer end kroppens faktiske behov for næring, såsom kultur, traditioner, fødevareindustrien og reklamer. Vi overhører klare signaler på forkert ernæring, som fx svingende energiniveau, udmattelse, oppustethed, uoplagthed, hovedpine, søvnbesvær, overvægt, sygdomme m.m., fordi det desværre er blevet ”normalt”.
Ирина Осипенкоhas quotedlast year
Olier fra planteriget skal altid være mekanisk- og helst koldpressede, og de bør som udgangspunkt ikke opvarmes, dog med kokosolie som undtagelse (olivenolie også o.k. ved ikke for høje temperaturer).
Ирина Осипенкоhas quotedlast year
Mælkesyrebakterier kan tilsættes manuelt, men de findes også naturligt i en række fødevarer.

Impressions

Fitnecise.Me v/Georg Thorbjørn Vilholmshared an impression2 years ago
👍Worth reading

Vigtig viden på en letforståelig måde uden skam og skyld.👍🏼💪🏼

Henrik Hilding Petersenshared an impression8 months ago
👍Worth reading

 • Thilde Jo Maarbjerg,Thomas Rode Andersen
  25 palæoopskrifter
  • 171
  • 7
  • 1
  • 29
  da
  Books
 • Bente Sabroeshared an impression2 years ago
  💡Learnt A Lot
  👍Worth reading

  fb2epub
  Drag & drop your files (not more than 5 at once)