Thomas Larsen

Pia Olsen Dyhr

Listen in app
PIA OLSEN DYHR lod sig ikke afskrække af opgaven, da hun i 2014 blev formand for et SF i krise. Det hænger sammen med den tilværelse, hun har haft, og det livssyn, hun har udviklet.

Hun blev ikke født ind i en privilegeret politisk familie med et kendt efternavn, der gav fordele på vejen ind i politik. Faktisk stod det slet ikke skrevet i kortene, at hun skulle få en akademisk uddannelse eller blive folketingsmedlem, minister og partiformand.

Tværtimod er hun vokset op på Vestegnen i en familie, der gik i opløsning. Som lille pige blev hun boende hos en alkoholiseret far, som knap nok var i stand til at tage vare på sig selv – endsige sin datter. En indædt fightervilje, et godt hoved og hjælp fra mennesker omkring hende åbnede imidlertid muligheder.

Bogen er et portræt af en kvinde, hvis liv på det personlige plan har været præget af sociale mønsterbrud og på det politiske plan af de dramatiske opbrud, der har kendetegnet venstrefløjen og SF i de sidste årtier.
10:33:37
Publisher
Gyldendal

Other versions

Pia Olsen Dyhr, Thomas Larsen

Impressions

Charlotte Schütt Wolf
Charlotte Schütt Wolfshared an impression3 days ago
👍Worth reading

Ærlig historie set fra hendes side!

Anette Nørgaard Jappe
Anette Nørgaard Jappeshared an impressionlast year

Oplæserens popsmarte fordrejede amerikanske udtale af alle ord af engelsk oprindelse ødelægger desværre en del af fornøjelsen ved at høre bogen.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Pia Olsen Dyhr, Thomas Larsen
Pia Olsen Dyhr
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)