Månesøsteren, Lucinda Riley
da
Audio
Lucinda Riley

Månesøsteren

Listen in app
20:16:02
  • 👍40
  • 🚀15
  • 🎯10
Femte bind i Lucinda Rileys storslåede serie De syv søstre, der denne gang følger Tiggy, som i sin søgen efter oplysninger om sin fortid tager til den smukke andalusiske by Granada.

Tiggy d’Aplièse elsker sit job i et hjortereservat i det skotske højland, men reservatet står foran en lukning, og Tiggy takker ja til et arbejde som vildtkonsulent på det store afsidesliggende gods Kinnaird. Hvad Tiggy ikke ved, er, at ikke kun vil det nye job ændre hendes fremtid, det vil også sætte hende i forbindelse med hendes fortid. På godset møder hun nemlig en gammel sigøjner, der stammer fra Spanien, og som fortæller hende, at hun har et særligt talent, og at det er blevet forudsagt, at han vil være den, der sender hende hjem.

Året er 1912, og i den fattige sigøjnerlejr uden for Granadas bymure bliver Lucía Amaya Albaycín født. Lucía viser i en meget ung alder stort talent som flamencodanser, og som kun tiårig tager hendes far hende med til Barcelona for at optræde. Lucías dans fører hende videre til Madrid og Sydamerika, og til sidst ender hun i New York, som hun længe har drømt om at slå sig ned i. Men for at følge den drøm må hun vælge mellem sin lidenskab for flamencodansen og den mand, hun elsker.

Efterhånden som Tiggy følger sporet tilbage til sin egen eksotiske spanske fortid, begynder hun at acceptere og udvikle sit eget særlige talent, og også hun må træffe et svært valg.Pressen skriver:

»Riley er den absolutte mester … Jeg er vild med den.«

***** – Femina »Lucinda Riley er en forfatter, der kan få sine læsere til at trippe i spænding efter næste roman.«

***** – Søndag »… en storslået og helt igennem dejlig læseoplevelse.«

Litteratursiden»… Riley er en eminent historiefortæller.«

**** – Bogrummet.dk»… et oplagt julegaveønske.«

**** – Boginspiration 
Impression
Add to shelf

Other versions

Månesøsteren, Lucinda Riley
Listen in app
  • 👍Worth reading40
  • 🚀Unputdownable15
  • 🎯Worthwhile10
Sign in or Register
👍Worth reading
🚀Unputdownable

Serien om de syv søstre er medrivende fortællinger - det er det fineste bog-univers, som opsluger én fuldstændig! Kæmpe anbefaling!

ole34154
ole34154shared an impression8 months ago
👎Give This a Miss

Det ødelægger bogen at stemmen næsten i stemmeleje der lyder forkert og meget langsomt. Det er næsten som om det er en maskine der læser op. Super ærgerligt.

Morten Lyngbye
Morten Lyngbyeshared an impression8 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Endnu en fantastisk bog om de 7 søstre🤩. Venter utålmodigt på fortsættelsen som lydbog🙏🏼, når nu man er ramt af hjernerystelse 🤯, og har svært ved at læse.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Månesøsteren, Lucinda Riley
Månesøsteren
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)