I 1942 er der mange værre steder at opholde sig end Zürich, og Bernie Gunther har set sin del af dem. Så da hans overordnede beder ham om at opspore UFA-film­studiernes starlet Dalia Dresner i Zürich, tager Bernie jobbet. Ikke at han har et valg: Hans overordnede er Joseph Goebbels, og propagandaministerens interesse i Dalia er mere end professionel.
Missionen bringer Bernie fra Zürich til Zagreb og videre til de kroatiske udryddelseslejre. Inden længe har han den amerikanske efterretningstjeneste på nakken, og det schweiziske politi vil have ham til at se på en gammel sag, der måske har en forbindelse til Berlin. Men værst af alt: Bernie Gunther er ved at forelske sig i den gådefulde Dalia. Og Goebbels er ikke en mand, man ønsker at have som sin fjende.

KVINDEN FRA ZAGREB er tiende, fritstående bind i Philip Kerrs prisbelønnede Berlin Noir-serie. Den bevæger sig dybt ind i hjertet af den tyske propagandamaskine og UFA-filmstudierne i Babelsberg.
This audiobook is currently unavailable
14:09:27
Publisher
Modtryk

Impressions

Vania
Vaniashared an impression10 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile

Niels Povlsen
Niels Povlsenshared an impression2 years ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable

Peter Ugilt
Peter Ugiltshared an impression2 years ago
🚀Unputdownable

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Kvinden fra Zagreb, Philip Kerr
Kvinden fra Zagreb
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)