Størst af alt, Malin Persson Giolito
da
Audio
Malin Persson Giolito

Størst af alt

Listen in app
11:23:14
  • 🙈2
  • 👎2
  • 👍2
Et skoleskyderi har fundet sted på et gymnasium i en af Stockholms mest velhavende forstæder. Maja Norberg er 18 år gammel og står tiltalt for at være indblandet i massakren, hvor både hendes kæreste og hendes bedste veninde blev dræbt. Ved romanens start har Maja tilbragt 9 lange måneder i varetægtsfængsel. Nu træder hun ind i retssalen. Men hvordan kunne Maja, den dygtige og populære pige, blive landets mest forhadte teenager? Er Maja en iskold morder? Mens retssagen forløber, ser vi tilbage på månederne der ledte op til skoleskyderiet.

Størst af alt er den svenske forfatter Malin Persson Giolitos store gennembrud og er en spændingsroman om forældre og børn, svigt, skyld og kærlighed. Den blev kåret til at være ’Bedste svenske kriminalroman 2016’.
Impression
Add to shelf

Other versions

Størst af alt, Malin Persson Giolito
Listen in app
  • 🙈Lost On Me2
  • 👎Give This a Miss2
  • 👍Worth reading2
Sign in or Register
🙈Lost On Me
🌴Beach Bag Book

Den er lidt tung, men man vil alligevel gerne læse til ende. Var lidt skuffet, da jeg ikke synes den lever op til de varme anbefalinger/priser den har fået. Vil anbefale at se Netflix filmatiseringen (Quicksand) i stedet. Det er et af de sjældnere tilfælde, hvor det fungerer bedre.

Jeanette Andersen
Jeanette Andersenshared an impressionlast month
👎Give This a Miss

Kedelig

Ginie Finken
Ginie Finkenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Den er virkelig velskrevet, og det er via retssagen og tilbageglimt fra Maja at man langsomt finder ud, hvad der egentligt skete den dag. Personerne er godt skildret, og hendes beskrivelser af de voksne hun møder er eminent. Jeg tænker det kan være en god ungdomsbog, men når man lige er kommet lidt i gang er den også ret god selvom man er voksen.

Det her er helt sikkert en forfatter, der skal holdes øje med.

Hørt som lydbog november 2018

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Størst af alt, Malin Persson Giolito
Størst af alt
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
One fee. Stacks of books
You don’t just buy a book, you buy an entire library… for the same price!
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)