Vincent F. Hendricks,Silas L. Marker

Os og dem

Listen in app
En af tidens hårdeste kampe er den, der bliver udkæmpet inden for identitet. I en konflikt mellem modsætninger bruger man bruger sin identitet til at adskille sig fra andre og til at forene sig med andre med samme identitet. Modsætningerne går for eksempel på køn, etnicitet, ulighed og religion. Konflikten opstår især i krisetider, hvor man vil gerne vide, hvem man skal rette sin vrede imod. Her er identitetspolitikkens klare svar: De andre!

De sociale medier er gunstige miljøer for at skabe konflikter, for her dyrkes adskillelsen mellem to identiteter. Identitetsboblerne pustes op af polariserende likes og comments, drevet af den vrede, det had og den frygt, der trives på de sociale medier. Men det, der går viralt, er ikke nødvendigvis sandt, og det sande går ikke nødvendigvis viralt. Os og dem viser hvilke kræfter, vi står overfor, og hvordan vi gennem nuancerede debatter kan undgå, at polariseringen fører til uforenelige skel.
4:39:53
Publisher
Gyldendal

Impressions

Henning Lund
Henning Lundshared an impression3 months ago
👍Worth reading

Morten Jørgensen
Morten Jørgensenshared an impression4 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Os og dem, Vincent F. Hendricks, Silas L. Marker
Os og dem
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)