Det gennemsnitlige menneske, Stig Matthiesen, Morten Albæk
da
Audio
Stig Matthiesen,Morten Albæk

Det gennemsnitlige menneske

Listen in app
3:32:35
  • 👍15
  • 🎯5
  • 💡5
“Op igennem 1990’erne og 00’erne har vi skabt en kultur, der alene har opfordret mennesket til at definere sig selv ved sine ambitioner, drømme og fantasier. En kultur, der reproducerer folks manglende evne til nøgternt at vurdere egne evner ved at anspore dem til konsekvent at overvurdere dem”. Så kontant er meldingen fra Morten Albæk her i bogen.

Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, hvis vi skal opleve succes og bidrage positivt til verden.

Morten Albæk er Group Senior Vice President i Vestas, anerkendt som en af de mest innovative marketingdirektører i verden og adjungeret professor i Anvendt Filosofi ved Aalborg Universitet.

I bogen deler han sine tanker om vigtigheden af at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden. Han forklarer, hvorfor man hverken kan være en god leder, en god medarbejder eller et godt menneske, hvis man ikke er ærlig i omgangen med sig selv og med andre. De kontante refleksioner sættes løbende i relief med Albæks fortælling om sin egen opvækst og sine personlige erfaringer fra ungdoms- og voksenlivet.


Lydbogen er indlæst af Peter Carstens.
Publisher
Gyldendal
Impression
Add to shelf

Other versions

Listen in app
2.4KListeners21Impressions
  • 👍Worth reading15
  • 🎯Worthwhile5
  • 💡Learnt A Lot5
Sign in or Register
Kasper Færch Kvist
Kasper Færch Kvistshared an impression5 days ago
💡Learnt A Lot

Men ikke så rammende som Et liv en tid et menneske. Virker allerede lidt forældet.

Nini Hassager
Nini Hassagershared an impression3 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile

For 2. gang i mit liv afslutter jeg en bog som jeg atter vender og går i gang med én gang til! Elsker hans værdisæt og hans ærlige og realistiske måde både at leve sit liv og udføre lederskab på. Er du selv et flittigt, seriøst og fornuftigt menneske så vil du sikkert finde denne bog interessant. Hvis du lever efter devisen “hvad kan min chef/arbejde gøre for mig” så bør du i særhed læse den, men vil sikkert blive skidesur 😄
Burde være pensum i folkeskolen på 9/10 klassetrin så der lige kommer et wake up Call til de unge mennesker. LÆS DEN👍

Camilla Engelhardt Tønnesen
Camilla Engelhardt Tønnesenshared an impression4 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🚀Unputdownable

Meningsskabende👍🏼
Udfordrende 👊🏼

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Det gennemsnitlige menneske, Stig Matthiesen, Morten Albæk
Det gennemsnitlige menneske
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)