En kort historie om næsten alt, Bill Bryson
da
Audio
Bill Bryson

En kort historie om næsten alt

Listen in app
19:31:02
  • 👍19
  • 💡16
  • 🎯7
En fascinerende enmandsfærd gennem virkeligheden, videnskaben og videbegærligheden - fra Big Bang til menneskets molekyler og fra galaksernes grænseland til atomernes afkroge - der med god grund blevet en international bestseller. Her er bogen, der besvarer alle de allermest nærliggende naturvidenskabelige spørgsmål, så enhver kan forstå det.»Formidlet så fremragende, at enhver læser må frydes, undres og undertiden endda grine højlydt undervejs«

***** Lars Henrik Aagaard, Berlingske Tidende

Bill Bryson er ikke meget for at rejse, siger han selv. Til gengæld er han inden for hjemmets fire vægge umættelig i sin nysgerrighed efter at forstå den fascinerende verden omkring ham, inden i ham, deroppe og dernede. Historien om næsten alting er resultatet af hans enmandsfærd gennem virkeligheden, videnskaben og videbegærligheden, hvor han forsøger at begribe alt, der er sket og som findes - lige fra Big Bang til menneskets molekyler, og fra galaksernes grænseland til atomernes afkroge. Hvad han ser på sin færd, skildrer han i et livfuldt og dagligdags sprog, og han besvarer præcis de spørgsmål, som enhver anden interesseret person kunne finde på at stille. Bogen er fyldt med facts, forklaringer og fortællinger - skrevet i et sprog, der vel er underholdende og dagligdags, men samtidig så præcist, som man har ret til at forlange det af førsterangs naturvidenskabelig formidling. Historien om næsten alting er netop den bog, som mange af os har gået og ventet på - hvor vi for første gang ikke behøver skamme os over at stille de allermest nærliggende naturvidenskabelige spørgsmål. Allerbedst er, at bogen også besvarer langt de fleste af dem ...

Impression
Add to shelf

Other versions

En kort historie om næsten alt, Bill Bryson
Listen in app
2.3KListeners22Impressions
  • 👍Worth reading19
  • 💡Learnt A Lot16
  • 🎯Worthwhile7
Sign in or Register
Fysiocenter Århus ApS
Fysiocenter Århus ApSshared an impressionlast year

Bogen virker god men Bookmate ødelægger oplevelsen ved at stoppe afspilningen hvert femte minut 🤬😡

Jacob Tronbak
Jacob Tronbakshared an impressionlast month
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Jeg har endnu ikke lyttet til bogen, men har læst den i hardcopy to gange nu.
Hvis du har den mindste interesse for hvordan det hele er sket (og sker) i universet, og på jorden, fortalt i et levende sprog og fyldt med små anekdoter undervejs, er Bill Bryson manden der kan fortælle dig om det.
Jeg elsker simpelthen den her bog! 😁

Dolf Van Elst
Dolf Van Elstshared an impression3 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🚀Unputdownable

Hvis du kan lide fakta, er denne bog lige noget for dig. Der er så meget spændende i den, at man ikke kan huske det hele.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

En kort historie om næsten alt, Bill Bryson
En kort historie om næsten alt
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)