da
Books
Anette Wiklund,David BR. Camacho,Kirsa Dechlis

Psykoterapi & psykoterapeutisk supervision

Er du nysgerrig på, hvad psykoterapi og psykoterapeutisk supervision helt præcist er? Hvad laver en psykoterapeut egentlig, og hvor stammer dette fag fra? Få perspektiver på faget og kunstarten psykoterapi og dens supervision. Bogen fører dig igennem alle psykoterapiens aspekter og giver dig en grundlæggende forståelse af faget, arbejdet og de bagvedliggende teorier.

Uddrag af bogen

Vi er i en tid, hvor psykoterapien er et miskmask af psykiatri og psykologi. Branchen er hele tiden i gang med at prøve på at definere sig selv. Det er i og for sig udmærket, men vi skal alligevel have fokus på, at psykoterapien ikke er et videnskabeligt studium af mennesket, men et fænomenologisk og oplevelsesorienteret studie. Det er ikke ensbetydende med, at psykoterapien ikke kigger på menneskets udviklingsteorier og teorier om det sunde, hele menneske, men det er ud fra det enkelte menneskes virkelighed. Det ender ikke ud i en fælles betegnelse eller diagnose. Med andre ord, så fortæller et menneskes terapeutiske forløb ikke hele sandheden om alle klienters terapeutiske forløb. For at komme ud af vores overbevisninger og modeller som psykoterapeuter, må vi vide, hvordan de opstod.

Om forfatterne

David BR Camacho er psykoterapeut, forfatter og trainer.

Kirsa Dechlis er psykoterapeut, supervisor, daglig leder/underviser og formand for FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter).

Anette Monika Wiklund er journalist, kommunikationsmedarbejder og redaktør for magasinet Proces.
154 printed pages
Original publication
2018

Impressions

  👍
  👎
  💧
  🐼
  💤
  💩
  💀
  🙈
  🔮
  💡
  🎯
  💞
  🌴
  🚀
  😄

  How did you like the book?

  Sign in or Register

Quotes

  Diana Nielsenhas quoted6 months ago
  Grundlæggende set handler psykoterapi om at kunne støtte et menneske til at håndtere de vilkår, der er i deres liv. Psykoterapeutens største opgave er at rumme og hjælpe et andet menneske med at rumme sine egne vilkår og at støtte det
  Martin Wagner Allenhas quotedlast year
  taoistiske visdomsbøger Dao De Jing
  Martin Wagner Allenhas quotedlast year
  Han kalder den Helterejsen. Det er den store fortælling om det at kæmpe for at sejre, om at miste for at vinde, om det at møde angsten for at få modet og om at opleve afvisningen for at finde tilknytningen. Det er eksistentiel psykoterapi sat i kontekst af en arketypisk fortælling om liv og død, godt og ondt

On the bookshelves

  Forlaget mellemgaard
  Bøger fra Mellemgaard
  • 2K
  • 33
  Birgitte
  Psykoterapi
  • 5
  • 2
  Camilla Madsen
  Camilla
  • 58
  Malena Vicca Elinora Lindberg
  Psykologi
  • 35
  nmelchiorsen
  Røvspark
  • 30
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)