bookmate game
sr
Free
Vesna Dedić

Meni trebaš TI

Pred čitaocima je šesta ljubavna priča Vesne Dedić pisana za Bookmate. Kao i prethodnih pet priča i ova je inspirisana ispovestima čitateljki njenih romana. U priči «Meni trebaš TI» tri glavne junakinje su žene koje imaju potpuno različite živote, ali i potresne ljubavne priče koje se prepliću. Na čudan način susreću se u istom dvorištu: prevarena žena koja i odlazak sina u inosranstvo doživljava kao izdaju, mlada Iva koja se ponosi svojim oštrim jezikom i načitanošću i njena majka, žrtva agresije u braku. «Meni trebaš TI» je oda ljudskoj potrebi da pored sebe imamo nekog za zagrljaj, nežnost i požrtvovanje.
24 printed pages

Other versions

Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • David Opšićshared an impression4 years ago
  👍Worth reading

  Najboljaaa

 • b0402915965shared an impression3 years ago
  👍Worth reading

  Дивно и топло, а реално!

 • footstepsinthehallshared an impression4 years ago
  👍Worth reading
  🎯Worthwhile
  🌴Beach Bag Book
  🚀Unputdownable

Quotes

 • b6882281692has quoted4 years ago
  “Boli me to što nismo zajedno. Boli me što si lako odustao od svih naših godina, što si drugu lako pustio u svoj život kao da me nikad nisi voleo. Možda i nisi? Bila sam ti podrška, devojka, prijateljica...”-
 • Snezana Tanasichas quoted4 years ago
  Sa devetnaest mi je bilo najlepše da uživam u vatri i osećaju da je lud za mnom. Sad bih volela da imam nekog ko će mi reći dobro jutro i laku noć. I biti normalan. Da mu umesim hleb i da se nasmeje. Da me svakog dana bar jednom poljubi i da idemo ponekad ruku pod ruku u Dom kulture na pozorišnu predstavu.
 • footstepsinthehallhas quoted4 years ago
  Više me leti napada tišina od komaraca, a zimi naleti suza od nanosa snega.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)