Sherif, Lars Kjædegaard
da
Books
Lars Kjædegaard

Sherif

Charlotte Adrian Christiansen
Charlotte Adrian Christiansenhas quoted2 months ago
Alle ved det, ingen gider tænke på det. Det er nemmere at være bange for bøhmanden end at indse, at han er én selv.
Charlotte Adrian Christiansen
Charlotte Adrian Christiansenhas quoted2 months ago
Jeg føler intet had, kun en dyb sorg over umenneskeligheden hos dem, som kommer til vores land og møder åbenhed, gæstfrihed og muligheder, og alligevel vælger at begå så uforståelige og vanvittige forbrydelser mod os.
Lars Vilhelm Jensen
Lars Vilhelm Jensenhas quotedlast year
Han så op på hende. – Hvor fanden er det andet projektil blevet af? Det burde sidde i hullet i spejlet.
Lars Vilhelm Jensen
Lars Vilhelm Jensenhas quotedlast year
Susan så ud over rummet og prøvede at forstå, hvad sammenkomsten gik ud på.
Lars Vilhelm Jensen
Lars Vilhelm Jensenhas quotedlast year
PET havde afhørt Julie efter Kims død.
Lars Vilhelm Jensen
Lars Vilhelm Jensenhas quotedlast year
Thor Belling havde lyttet til Uffe Granitz’ stemme i telefonen i ti sekunder, før han havde grebet sin jakke og var
Aage Aksel Schmidt
Aage Aksel Schmidthas quoted2 years ago
Hvis man på den anden side ikke mener, at det menneskelige liv på denne klode er et fælles anliggende, må ens indstilling til den selvsamme globalisering og teknologi nødvendigvis være en helt anden. Hvis man bekender sig til en darwinistisk overlevelseslære og mener, at de enkelte folkeslag, etniciteter eller enklaver af folk rundt om på kloden udelukkende selv bærer ansvaret for deres overlevelse i et miljø, som måske er truet af klimaforandring, krig eller fattigdom, er man tvunget til at modgå globaliseringen og teknologien, som med stor nøjagtighed dokumenterer tingenes tilstand i selv de fjerneste afkroge. Hvordan gør man det? Ja, det gør man – som den nyvalgte præsident i Amerika så effektivt har demonstreret – ved at anfægte sandhedsværdien af netop de teknologiske dokumentationsmekanismer, som mange af os opfatter som entydige. Med andre ord – hvor den teknologiske udvikling i mangt og meget tidligere syntes at indvarsle en slags sandhedens æra, kan vi nu observere det paradoks, at den selvsamme udvikling tilsyneladende giver næring til systematiseret løgn, fornægtelse og fortrængning af fakta, selv hos nogle af verdens stærkeste ledere
Aage Aksel Schmidt
Aage Aksel Schmidthas quoted2 years ago
Nu læste han, mens manden talte.
Det vigtigste eksistentielle spørgsmål for enhver af os, der lever i den fri og materielt sikrede verden, er efter min mening dette: Er det menneskelige liv på Jorden et fælles anliggende, eller er det ikke?
Hvis man har den anskuelse, at vi mennesker har et ansvar for hinanden uanset geografisk, materiel og udviklingsmæssig position, er globaliseringen og den teknologiske udvikling et værdifuldt redskab, fordi vi i det, man kunne kalde den toneangivende del af verden, nu er i besiddelse af teknologi, som rent faktisk tillader os at tage konsekvensen af vort synspunkt.
Det ligger inden for realiteternes muligheder at honorere kravene, som følger af tanken om, at alle mennesker på Jorden har ret til at leve – og overleve.
Lone Hjorslev Andreasen
Lone Hjorslev Andreasenhas quoted2 years ago
Hjemmets indretning matchede husets ydre.
Tom Kampman
Tom Kampmanhas quoted2 years ago
Vi har bombet de lande sønder og sammen i 15 år. Og det, jeg ikke kan forlige mig med, er hykleriet. Hvad havde vi regnet med? Vi sønderbomber Irak i mere end et årti – på et løgnagtigt grundlag – dræber i hundredtusindvis af civile, og så har vi den hykleriske frækhed at hyle og skrige som pattebørn, når deres sønner, brødre og fætre hutler sig til Paris, Stockholm eller København og gør gengæld med en lastbil eller nogle automatgeværer.
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)