Eleanor & Park, Rainbow Rowell
nl
Rainbow Rowell

Eleanor & Park

Notify me when the book’s added
To read this book, upload an EPUB or FB2 file to Bookmate. How do I upload a book?
Eleanor en Park zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit voor eeuwig duurt, maar moedig en wanhopig genoeg om het een kans te geven.

Het prachtige en tijdloze liefdesverhaal van twee buitenbeentjes tijdens een schooljaar in 1986. Eleanor en Park zijn personages bij wie de lezer dicht op de huid zit. De twee kunnen niet met en niet zonder elkaar. Dit boek ademt liefde; de belachelijkheid en onontkoombaarheid van liefde, maar ook de kracht en energie die uitgaat van houden van. Die eerste liefde die hartverscheurend kan zijn en je tot wanhoop kan drijven. Het einde is onverwacht en compromisloos, wat maakt dat je meteen opnieuw wilt gaan lezen.
This book is currently unavailable
296 printed pages
Original publication
2015

Impressions

Javier Samudio
Javier Samudioshared an impression3 years ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🚀Unputdownable
🐼Fluffy
💧Soppy

Hridi
Hridishared an impression3 years ago
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🐼Fluffy

Quotes

Maurice Derksema
Maurice Derksemahas quoted4 years ago
e bus morgen opeens met het goede been uit bed waren gestapt. Echt niet. Eleanor zou er niet van opkijken als hun monden open bleven hangen de volgende keer dat ze hen zag. Neem nou die trut met het blonde haar en het gebleekte jasje. Je zag de hoorns zowat door haar pony steken. En dat vriendje van haar kon wel eens bij de Nephilim horen.
Die trut en eigenlijk iedereen had al de pest aan Eleanor nog voor ze haar gezien hadden. Alsof ze in een vorig leven ingehuurd waren om haar te vermoorden.
Eleanor wist niet of de Aziatische jongen die haar uiteindelijk een plek had aangeboden bij hen hoorde of gewoon een sul was. (Maar geen sul in de zin van dom… Hij zat in twee van haar klassen voor gevorderden.)
Haar moeder wilde met alle geweld dat Eleanor op de nieuwe school bij de gevorderden in de klas kwam. Ze was helemaal gaan flippen toen ze de slechte cijfers zag die Eleanor vorig jaar in de derde had gehaald. ‘Dat komt toch niet als een verrassing, mevrouw Douglas?’ had de decaan gezegd. Ha, dacht Eleanor, dan staan je nog heel wat verrassingen te wachten.
Maar goed. Ook bij de gevorderden kon ze naar de wolken staren. Er waren zat ramen.
jerrygutierrez82
jerrygutierrez82has quoted4 years ago
dat Steve en Mikey al zaten te l

On the bookshelves

Zomerverhalen, Isabella de Wit
Isabella de Wit
Zomerverhalen
  • 9
  • 15
Boeken waarvan je moet huilen, Elizabeth de Groot
Elizabeth de Groot
Boeken waarvan je moet huilen
  • 7
  • 10
READ, Chyra Pioquinto
Chyra Pioquinto
READ
  • 191
  • 2
A process to grow up , ferchis!
Eleanor & park, Jurre Van lier
Jurre Van lier
Eleanor & park
  • 1
  • 1
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)