Rusiah Adaptari, Agatha Christie
id
Books
Agatha Christie

Rusiah Adaptari

Read
291 printed pages
Tommy sareng Tuppence masih ngora, cinta … sareng datar pegat. Henteu kéngingeun pikagumbiraeun, aranjeunna mutuskeun pikeun skéma bisnis anu wani: «daék ngalakukeun nanaon, angkat ka mana waé.»
Tapi aranjeunna kéngingkeun langkung ti anu diperkirakeun nalika tugas pangpayunna pikeun klien jahat maranéhna ngagambar konspirasi jahat. Henteu lami sateuacan aranjeunna mendakan diri langkung bahaya ti aranjeunna kantos tiasa ngabayangkeun — bahaya anu tiasa ngeureunkeun bisnis … sareng kahirupanna.
Impression
Add to shelf
Read
1Reader
0Bookshelves
0Impressions
0Quotes

One fee. Stacks of books

You don’t just buy a book, you buy an entire library… for the same price!

Always have something to read

Friends, editors, and experts can help you find new and interesting books.

Read whenever, wherever

Your phone is always with you, so your books are too – even when you’re offline.

Bookmate – an app that makes you want to read

Impressions

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

How did you like the book?

Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)