Den magiske butik, James R. Doty
da
Books
James R. Doty

Den magiske butik

Read
Forfatteren James Doty voksede op i den højtliggende ørken i Californien under usle kår med en alkoholiseret far og en mor, der var kronisk deprimeret og delvist lammet efter en blodprop. I dag er han en succesfuld og velanset neurokirurg ved Stanford University, hvor han bl.a. har grundlagt et center for studiet af medfølelse og altruisme.

Det lå ellers ikke i kortene, at hans liv skulle føre derhen, men da han var 12 år gammel, trådte han ind i en butik, hvor en kvinde ville give noget godt videre og tilbød at lære ham en række tricks, der kunne lette hans liv og hjælpe ham med at manifestere sine ønsker og drømme. Og således gav hun ham det første magiske glimt af forbindelsen mellem hjertet og hjernen.

I Den magiske butik sammenfletter James Doty sin dybt inspirerende og bemærkelsesværdige livsberetning med den nyeste neurovidenskabelige forskning i, hvordan medmenneskelighed og medfølelse manifesterer sig fysisk og psykisk — og så giver han de hemmelige tricks videre og instruerer os i, hvordan vi skaber den bedste version af vores liv — og gør verden til et bedre sted.
240 printed pages
Original publication
2016

Impressions

Vivi Thomsen
Vivi Thomsenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Jeg har fået nogle gode og enkle teknikker til meditation. Derudover har jeg fået en god historie som jeg har nydt meget og er taknemlig for det håb der er blevet forstærket i mig, om at også jeg kan forandre mit liv Tak

Julie Ann Del Pin
Julie Ann Del Pinshared an impression8 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile

Kirsten Lykke Therkelsen
Kirsten Lykke Therkelsenshared an impression2 years ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Quotes

Michael Ove Hulbæk Knudsen
Michael Ove Hulbæk Knudsenhas quoted2 years ago
Ruths trick nr. 1
At slappe kroppen af
Find et tidspunkt og et sted, hvor du kan udføre denne øvelse uden at blive afbrudt.
Start ikke på den, hvis du i forvejen er stresset, har andre ting, der afleder dig, har drukket alkohol, taget stoffer eller er træt.
Før du starter, så sid nogle øjeblikke og slap af. Tænk på, hvad du ønsker at udrette med denne øvelse. Fastsæt din intention.
Luk så øjnene.
Begynd med at tage tre dybe indåndinger gennem næsen, og ånd langsomt ud gennem munden. Gentag, indtil du har vænnet dig til dette åndedræt, så selve åndedrættet ikke distraherer dig.
Når du har det godt med at trække vejret på denne måde, så tænk helt konkret på, hvordan du sidder, og forestil dig, at du kigger på dig selv.
Start nu med at fokusere på tæerne og slap dem af. Fokuser så på fødderne, mens du slapper musklerne af. Forestil dig, at de nærmest smelter bort, mens du fortsætter med at ånde ind og ud. Fokuser kun på dine tæer og fødder. I begyndelsen er det nemt at
Johan Bisgaard
Johan Bisgaardhas quoted2 years ago
eksemplar af Dale Carnegies Vind venner, indflydelse og fremgang med æselører på de sider, som opregnede seks metoder til at få andre til at kunne lide en. Jeg kunne de seks metoder udenad.
Bliv oprigtigt interesseret i andre mennesker.
Smil.
Husk, at en persons navn for den pågældende er den mest sødmefyldte og betydningsfulde lyd på noget sprog.
Vær god til at lytte. Tilskynd andre til at tale om sig selv.
Tal om det, der interesserer den anden.
Få den anden til at føle sig betydningsfuld – og gør det oprigtigt.

On the bookshelves

Mindfulness, meditation og yoga, Bookmate
Personlig/spirituel udvikling, Rozalina
Alternativ , Berit L
Berit L
Alternativ
  • 62
  • 2
Læs, Mark Sinclair Fleeton
Mark Sinclair Fleeton
Læs
  • 27
  • 2
Kvindelighed, Camilla Nielsen
Camilla Nielsen
Kvindelighed
  • 23
  • 2
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)