Jordan Milne,Martin Bjergegaard

14 tips til at tøjle tidsrøvere

  jorgendllhas quotedlast year
  Tidsrøver nr. 11: At forpasse muligheden for at involvere andre mennesker i dit projekt
  jorgendllhas quotedlast year
  En idé, der kun eksisterer i dit eget hoved, vil hurtigt tabe sin saft og kraft.
  jorgendllhas quotedlast year
  krævede selvfølgelig nogle bevidste beslutninger at skære det væk, som jeg ikke ville gøre længere. Jeg bor 3,6 kilometer fra vores kontor, så det tager mig kun ti minutter at cykle på arbejde hver dag. Jeg har valgt at bo i en lejlighed, så der er intet havearbejde og meget lidt husarbejde. Og jeg kaster bare en trøje og et par jeans på om morgenen, jeg behøver ikke at ligne noget fra et modekatalog. Vi har alle vores egne prioriteter, men alt for ofte lever vi ikke i overensstemmelse med dem. Det giver os nogle gode muligheder for at forbedre både vores tilfredshed og vores resultater, hvis vi en gang imellem sørger for at strømline vores liv.
  jorgendllhas quotedlast year
  anden løsning, der kan reducere spildet, er at arbejde hjemmefra, også selvom det kun er en dag eller to om ugen. At kunne se frem til en sådan oase af ren fokus og effektivitet kan være en stor aflastning i hverdagen.
  jorgendllhas quotedlast year
  Hvis du vil være energisk, skal du sørge for at engagere dig i aktiviteter, der begejstrer dig, og være sammen med mennesker, der inspirerer dig. Når du går på kompromis med energien, viser det sig ofte, at en kortsigtet gevinst bliver til besværligheder og ineffektivitet på længere sigt. Vær tro mod din energi og mærk grundigt efter, hvor den trækker dig hen.
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)