bookmate game
sr
Books
Vesna Dedić

Ti si meni sve

Tri studentkinje glume — Nadezda, Tamara i Marinela — krajem osamdesetih postaju najbolje prijateljice. Sta su od zivota zelele, u cemu su gresile, koga su volele i kako su prezivljavale susrete sa ljubavima, raskidima, majcinstvom, razvodima, krahovima i uspesima u karijeri citali ste u bestselerima “Zauvek u srcu” i “Sunce meni, sunce tebi”. Roman “Ti si meni sve” je zavrsni deo trilogije koji je po oceni kriticara najemotivniji i najzreliji roman Vesne Dedic Milojevic. “Ti si meni sve” je melodrama u kojoj ce se prepoznati zene koje su bile ostavljene i one koje su bile ljubavnice, muskarci koji su voleli jednu zenu a zbog bracnog zaveta i dece ziveli kraj druge i deca koja nikada nisu shvatila da njihovi roditelji nisu odrasli.
280 printed pages
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • b1849799317shared an impression7 months ago

  🍀

 • b9138540164shared an impression2 years ago

  Najvise my se dopala analiza karaktera try prijateljice, toliko razlicite, a nerazdvojne.

 • Biljana Strikashared an impression4 years ago
  👍Worth reading
  🎯Worthwhile

  Divna knjiga. Preporuka svima da pročitaju sve tri. Čitaju se u dahu. Najjači utisak su mi ostavile Zauvek u srcu i ova, završna- Ti si meni sve 😞

Quotes

 • Jasna Prokovićhas quoted5 years ago
  Uvek je lakše onima koji odlaze. Novi aerodrom, novi grad, nova poznanstva. Oni koji ostaju moraju da popune prazninu koju u svakodnevici ostavlja onaj koji je otišao.
 • Jelena Dinićhas quoted4 years ago
  Da, te večeri kada je čak dala i naslov romanu, pričale smo o tome kako bebe plaču kada majka zatvori vrata ili lopta ode na drugi kraj sobe. To je zbog toga što bebe nemaju ideju da onaj ko ode može i da se vrati. Odrasli plaču jer se nadaju da će se nešto što je prošlo i neko ko je otišao vratiti, iako znaju da neće.
 • Jelenahas quoted5 years ago
  Trenuci najveće sreće nikada nemaju trećeg svedoka koji će tu sreću da zabeleži.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)