fi
Books
Nina Banerjee-Louhija

Mimoosan vuosi

Suomalais-intialainen Gita on päätynyt asumaan Provenceen ranskalaisen toimittajan Andrén kanssa. Kun Gita päätti vuotta aikaisemmin lähteä Andrén matkaan, hän sanoi hyvästit entiselle elämälleen. Avioliitto ja vanha työpaikka saivat jäädä.
Nyt ensimmäinen rakkaudentäyteinen vuosi on tullut päätökseensä. Gitaa häiritsee se, että André on edelleen tekemisissä ex-vaimonsa Marien kanssa. Vaaleanpunaiset lasit ovat pudonneet silmiltä, ja Gitan on aika tehdä tiliä omista valinnoistaan — mitä Gita haluaa elämältään ja puolisoltaan?

Aistikkaissa Gita Royn elämästä kertovissa romaaneissa liikutaan niin Intian auringon alla kuin myös Suomessa ja Ranskassa. Kirjailija Nina Banerjee-Louhija on myöntänyt, että Gita Roy on hänen alter egonsa.

Nina Banerjee-Louhija (s. 1940) on suomalainen kirjailija, jonka isä oli intialainen ja äiti suomalainen. Banerjee-Louhija on koulutukseltaan lääkäri, mutta hän on työskennellyt jo pitkään ensisijaisesti kirjailijana. Hän on julkaissut uransa aikana mittavan määrän kirjallisuutta niin aikuisille kuin myös lapsille.
202 printed pages
Original publication
2021
Publisher
Saga Egmont

Impressions

  👍
  👎
  💧
  🐼
  💤
  💩
  💀
  🙈
  🔮
  💡
  🎯
  💞
  🌴
  🚀
  😄

  How did you like the book?

  Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)