ro
Books
Joanna Shupe

Ducesa curtezană

306 printed pages
Original publication
2016
Publication year
2016
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

  • Kristina Popashared an impression4 years ago
    👍Worth reading

Quotes

  • Madalina Alistarhas quoted7 years ago
    a la o masă, jucând cărți, cu o femeie voluptuoasă în poală, căreia îi atârnau picioarele peste mânerul scaunului lui. Julia îi vedea foarte bine pe amândoi din partea cealaltă a camerei. Femeia se... satisfăcea în timp ce ducele avea o mână în corsajul ei, degetele lui mișcându-se pe sub material și mângâindu-i din când în când sânul. Cealaltă mână a lui ținea cărțile, și tot acolo îi era ațintită și privirea.
    Tabloul o șocă pe Julia. Spectacolul, scandalos și totuși ciudat de provocator, îi aminti că viața soțului ei era radical diferită de existența ei protejată din Londra. Dar la ce te-ai putea aștepta de la un bărbat supranumit Ducele Depravat? Își depăși stânjeneala și privi cum evoluează scena.
    Își dădu seama că el era chipeș. Julia îl văzuse pentru foarte scurt timp pe parcursul ceremoniei nunții, dar fuseseră amândoi mai tineri, iar ea era pe atunci o tânără de șaisprezece ani, timidă și speriată. Acum el părea mai matur și... mult mai mare. Părul lui negru era puțin mai lung, atingea gul

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)