fi
Charles Dickens

Mugbyn risteys

unavailable
Kohtalokas Mugbyn risteys on seitsemän eri junaradan kohtaamispaikka. Risteyksessä tapahtuu outoja asioita – ihan kuin siellä kulkevia ihmisiä tarkkailtaisiin. Risteykseen ilmestyy aaveita ja henkiolentoja merkkinä lähestyvästä onnettomuudesta. Ja jokainen onnettomuus on edellistä pahempi... Junaonnettomuus, nuoren naisen kuolema ja aavistus päähenkilön omasta kuolemasta varjostavat elämää Mugbyn risteyksessä.

Mugbyn risteys on novellikokoelma, jonka Charles Dickens kirjoitti yhteistyössä neljän aikalaiskollegansa – Charles Collinsin, Amelia B. Edwardsin, Andres Hallidayn ja Hesba Strettonin – kanssa. Dickensin käsialaa ovat muun muassa teoksen kehyskertomus sekä useita kertoja filmatisoitu kummitustarina "Signaalimies".


Charles Dickens (1812–1870) on yksi viktoriaanisen ajan suurista englantilaisista kirjailijoista. Hänen teostensa taitavat juonikuviot, monipuoliset henkilöhahmot ja lämmin huumori ihastuttavat lukijoita yhä tänä päivänä. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat Oliver Twist ja Saiturin joulu.
This audiobook is currently unavailable
6:36:50
Publisher
Saga Egmont
Translator
Julius Krohn

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)