Philip Kerr

Manden med et hjerte af jern

Listen in app
Året er 1941, og Bernie Gunther vender tilbage fra Østfronten til et krigsplaget Berlin. Men hurtigt kaldes han til Prag af sin gamle chef, general Reinhard Heydrich, som har brug for en livvagt til at sikre sig imod den ulmende folkelige vrede i Böhmen-Mächen.

På Heydrichs slot uden for Prag møder Gunther nogle af regionens ledende nazister og oplever fra første parket et kompliceret magtspil i nazisttoppen. Et magtspil, som Gunther ufrivilligt bliver en del af, da en af Heydrichs adjudanter bliver myrdet på sit værelse. Døren til værelset er låst indefra, og vinduerne forsvarligt haspet til. Bernie Gunther står over for en klassisk mordgåde, hvor morderen skal findes i den sluttede kreds af gæster.

Manden med et hjerte af jern er ottende bind i Philip Kerrs Berlin Noir-serie. Denne gang finder handlingen sted midt i Anden Verdenskrig, hvor nazisterne stadig er i offensiven, og forfølgelsen af Europas jøder tager fart.

Berlin Noir serien: Martsvioler, Den blege forbryder, Et tysk rekviem, Det ene fra det andet, En stille ild, Om døde ej opstår, Gråzone, Manden med et hjerte af jern

krimi, den 2. verdenskrig, jødeforfølgelse, Berlin, Prag, Tyskland, 1940-1949
14:25:28
Publisher
Lytteratur

Impressions

Vania
Vaniashared an impression10 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile

Millie Malene Risbjerg Olsen
Millie Malene Risbjerg Olsenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Jacob Christensen
Jacob Christensenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Manden med et hjerte af jern, Philip Kerr
Manden med et hjerte af jern
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)