Bernard Minier

Cirklen

Listen in app
Selvstændig fortsættelse af Iskold død af den franske bestsellerforfatter Bernard Minier. Endnu engang en perfekt konstrueret, mørk og stemningsfuld krimi.I universitetsbyen Marsac bliver en lærer fundet brutalt myrdet i sit hjem en regnfuld nattetime. I husets pool flyder en masse dukker rundt i vandet, og på kanten sidder en ung mand, som hævder, at han intet kan huske. Er han den skyldige? Politikommissær Martin Servaz bliver sat på sagen og modtager en kryptisk e-mail, der antyder, at den undslupne seriemorder Julian Hirtmann er tilbage - og måske er lidt for tæt på. Er det bare en tilfældighed, at Servaz selv har studeret i Marsac og hans datter nu går i skole i byen? Efterforskningen tager en personlig og meget farlig drejning, i takt med at Servaz sammen med sine kolleger Esperandieu og Irene Ziegler graver i sagen, som gemmer på gamle ritualer, hemmeligheder og fortidssynder.

"Bernard Minier bekræfter sit fortælletalent." - Le Figaro Litteraire"Stærke karakterer og realistisk dialog. En mørk og truende stemning, der hurtigt spreder sig til læseren." - Le Parisien"Minier er en af de stærkeste stemmer i nyere fransk krimi." - El Mundo"CIRKLEN er lige så god som ISKOLD DØD." - Daily Mail"Perfekt udført plot." - Publishers WeeklyBernard Minier voksede op i de Franske Pyrenæer. Han udgav sin første roman, "Iskold Død", i 2011. Romanen er blevet oversat til flere sprog og har vundet anerkendelse og priser i Frankrig. Bernard Minier bor i Essone, syd for Paris. "Cirklen" er hans anden roman.
20:13:10
Translator
Karsten Nielsen

Other versions

Cirklen, Bernard Minier
Bernard Minier
Cirklen
  • 108
  • 12
  • 3
  • 12
da
Books

Impressions

Nickoolsen10ndo
Nickoolsen10ndoshared an impressionlast year
👍Worth reading

Jens Ove Hørup
Jens Ove Hørupshared an impressionlast year
👍Worth reading
💀Spooky
🔮Hidden Depths
🎯Worthwhile
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable

Lotte Lønbæk Jensen
Lotte Lønbæk Jensenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Cirklen, Bernard Minier
Cirklen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)