Velkommen til München og Grækenland 1957, hvor Philip Kerr og hans eminente research igen giver vinger til en hårdkogt krimi om Bernie Gunther og Europa før, under og efter 2. Verdenskrig.
Den populære og rutinerede indlæser Bent Otto Hansen formidler på fornemste vis denne fremragende historiske krimi, hvor virkelighedens personer og samfundsforhold væves ind i forfatterens elegante og fantasifulde plot og prosa.
Bernie Gunther, der nu kalder sig Christoph Ganz, lever et beskedent liv i München, hvor han arbejder som assistent i et lighus. Ad snirklede omveje bliver han ansat som taksator i et tysk forsikringsselskab, og Bernie går til jobbet som en gammel sporhund, der lugter blod.
Han bliver bedt om at tage til Athen for at undersøge sin landsmand og tidligere kampdykker i Hitlers flåde, Siegfried Witzel. Hans skib, Doris, er gået ned, og nu gør han usædvanligt store krav mod forsikringsselskabet. Men der er to ting, der spænder ben for, at det bliver et let job for Bernie i Athen: Witzels skib er stjålet fra græske jøder, der blev deporteret til Auschwitz under krigen. Og Witzel findes død skudt gennem begge øjne – en modus operandi, der åbner op for sluserne til uhyrligheder begået i 1943.
This audiobook is currently unavailable
12:43:04
Publisher
Modtryk

Impressions

Michael Lindberg
Michael Lindbergshared an impression2 years ago

Ææælsker Bernie Gunther og hele Philip Kerrs Berlin noir univers...det er ren Marlow

Dick Nielsen
Dick Nielsenshared an impression7 months ago
👍Worth reading

Spændende og særdeles beskrivende.

Michael Andersen
Michael Andersenshared an impressionlast year
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🚀Unputdownable

Philip Kerr's beretninger om Bernie Gunther er ganske enkelt fænomenale. Hans omhyggelige mix af fakta og fiktion er imponerende og lærerigt.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Frygt grækeres gaver, Philip Kerr
Frygt grækeres gaver
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)