Thomas Korsgaard

Den svære toer - Forfatterinterview med Thomas Korsgaard

Listen in app
Thomas Korsgaard bragede igennem med sin debut 'Hvis der skulle komme et menneske forbi', der omhandler en hård opvækst i den jyske provins. Nu er 2'eren, 'En dag vil vi grine af det', udkommet, og vi følger igen den unge Tue og hans opvækst i en dysfunktonel familie. Hør Thomas Korsgaard fortælle om, hvordan hans anden bog kom til verden lidt ved et uheld, og om hvordan det er at skrive om fiktion, der foregår et sted, hvor man selv er vokset op.

SAGA TALKS er lydbøger på en ny måde. Serien indeholder forfatterinterviews, foredrag og andre lydfortællinger.

Thomas Korsgaard (født 28. februar 1995 i Viborg) debuterede i vinteren 2017 med den meget omtalte og kritikerroste roman ‘Hvis der skulle komme et menneske forbi’, der er baseret på hans egen opvækst. ‘En dag vil vi grine af det’ er fortsættelsen på den delvist autobiografiske fortælling om Thomas Korsgaards familie og opvækst. Thomas Korsgaard har desuden skrevet journalistik og essays for flere nationale medier.
0:22:03

Impressions

Charlotte Skaletz Jäger
Charlotte Skaletz Jägershared an impression2 years ago
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable
😄LOLZ

Fantastiske bøger

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Den svære toer - Forfatterinterview med Thomas Korsgaard, Thomas Korsgaard
Den svære toer - Forfatterinterview med Thomas Korsgaard
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)