Έντονες τύψεις - Κεφάλαιο 4, Ίνγκερ Γκέμελγκαρντ Μάντσεν
el
Audio
Ίνγκερ Γκέμελγκαρντ Μάντσεν

Έντονες τύψεις - Κεφάλαιο 4

Listen in app
Η Ανεξάρτητη Αστυνομική Επιτροπή Καταγγελιών δεν έχει στοιχεία. Αλλά αφότου ανέκριναν τη σύζυγο και τους συναδέλφους του Γιόχαν Μπόχε, ο Ρόλαντ Μπενίτο είναι πεπεισμένος ότι ο μπάτσος δεν ήταν πιστός σύζυγος. Ο φόνος μπορεί να είχε άλλα κίνητρα από εκείνα στα οποία δουλεύουν. Ανακρίνουν το γιο του Γιόχαν Μπόχε, τον Λούκας, ο οποίος ήταν πιο κοντά στο φόνο από ό,τι υπέθετε νωρίτερα. Η έρευνα παίρνει άλλη τροπή όταν η Αν Λάρσεν ψάχνει τον Ρολάντο. Του λέει τι ανακάλυψε και ότι υποψιάζεται πως το ενδιαφέρον του Γιόχαν Μπόχε για τη φωτιά ήταν προσωπικό.

Η Ίνγκερ Γκέμελγκαρντ Μάντσεν (γεννημένη το 1960) είναι μια Δανή συγγραφέας. Η Μάντσεν αρχικά ήταν γραφίστρια. Κυκλοφόρησε το πρώτο αστυνομικό μυθιστόρημά της «Dukkebarnet» το 2008 και από τότε έχει γράψει αρκετά βιβλία αυτού του είδους. Μεταξύ αυτών είναι το «Drab efter begæring» (2009), το «Slangens gift» (2014), το «Dommer og bøddel», (2015), το «Blodregn" (2016)», και το «The Cleaner» (2019).
0:54:22
Translator
Saga Egmont

Impressions

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Έντονες τύψεις - Κεφάλαιο 4, Ίνγκερ Γκέμελγκαρντ Μάντσεν
Έντονες τύψεις - Κεφάλαιο 4
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)